Smykkevirksomheden Nordahl Andersen oplever vækst

Smykkevirksomheden Nordahl Andersen kan I disse tider glæde sig over både vækst i omsætningen samt en pris som Årets Innovator i guldsmedebranchen – en pris, som Nordahl Andersen smykker kunne hive med hjem til Horsens i 2015.

Nordahl Andersen smykker har eksisteret siden 1984 og er i dag især kendt for fremstillingen af artikler og pyntegenstande, der er særligt velegnede som dåbsgaver. Blandt virksomhedens udvalg af gaveartikler til børn findes tallerkener, bestik, sparebøsser og smykkeskrin – heriblandt gaveartikler med ikoniske figurer som Kaj & Andrea, Bamse & Kylling, Mummi og Rasmus Klump.

Nordahl Andersen

Ud over det store udvalg af gaveartikler til børn fremstilles der hos Nordahl Andersen en lang række veldesignede smykker til mænd og kvinder. Nordahl Andersen smykker er kendetegnet ved et fokus på mange forskellige stilarter og designs, samt på anvendelsen af kvalitetsmaterialer i produktionen.

Med serier som bl.a. Nordahl Jewellery og Frost findes der hos Nordahl Andersen smykker noget for enhver smag. Ikke mindst Andersen Porcelain-serien er værd at bemærke blandt udvalget af Nordahl Andersen smykker. Her skaber anvendelsen af porcelæn et anderledes og bemærkelsesværdigt udtryk på de smukke øreringe og ørestikker.

Andersen Porcelain-smykkerne er elegant dekoreret i nedtonede farver, og blandt de fine prints findes bl.a. blomster inspireret af Royal Copenhagens velkendte muselmalede stel.

Ovenstående er blot nogle af de Nordahl Andersen smykker, du finder blandt udvalget fra den anerkendte producent. Ud over smykkeproduktion er Nordahl Andersen dog også kendt for sit udvalg af gaveartikler, hvor du kan finde alt fra fyldepenne til servietringe. Fremstillingen af julepynt, der bl.a. tager sit udspring i H. C. Andersens utallige elskede folkeeventyr, er ligeledes at finde blandt Nordahl Andersens brede udvalg.

Sidst, men ikke mindst, kan du til dine Nordahl Andersen smykker finde alt, hvad du skal bruge inden for vedligeholdelse og pleje. Her forhandler Nordahl Andersen et udvalg af produkter fra Hagerty, så du har, hvad du skal bruge for at pleje og vedligeholde guld, sølv og perler fra Nordahl Andersens brede sortiment.

Skriv et svar