Billi Bi – dansk brand oplever stor popularitet

Når man spørger danske kvinder om hvilket skomærke, som de bedst kan lide, og som de synes, er et godt mærke generelt, er der ikke mange, der tøver med at svare ’Billi Bi’. Billi Bi er et stort dansk, skomærke, som er kendt for at lave moderigtigt fodtøj af højeste kvalitet, og fodtøjet er derfor både meget kendt og elsket blandt skoglade danske kvinder.

Mærket stammer helt tilbage fra 1930’erne, hvor det blev grundlagt af ægteparret, Søren og Evelyn Friis. Da de begyndte at producere deres fodtøj dengang, var der en stor mangel af de klassiske lædervarer på markedet, og derfor begyndte parret i stedet at producere deres sko af forskelligt slags fiskeskind. Skoene blev designet med en rummelig læst med afrundede tåspidser i afdæmpede farver, som gjorde, at skoene fik et elegant og eksklusivt italiensk udtryk.

Men det elegante fiskeskinds-look er ikke den eneste relation, som Billi Bi har til Italien. Ægteparrets søn, Carl Friis, var fast besluttet på at vie sit liv til at designe smukke sko, og da han blev 16 år, startede han sin uddannelse som skomager hos sine forældres fabrik. Ved siden af sin uddannelse læste han økonomi og italiensk på aftenskole, og da han mente, at han havde lært alle kunstens regler på sine forældres skofabrik, rejse han til Italien for at studere italiensk skodesign og konstruktion på den meget berømte skole, Ars Sutoria.

Da Carl havde afsluttet skoleopholdet med den højest mulige karakter, der kunne opnås, forlængede han sit ophold i Italien med yderligere seks måneder, hvor han arbejdede på en italiensk skofabrik, for at lære endnu mere om italiensk skodesign. Derudover videreudviklede han på sine fantastiske tegneevner under sit ophold, og han tegnede mange forskellige skodesigns, som han sendte hjem til fabrikken i Danmark. Der er den dag i dag ingen tvivl om, at Carls ophold i Italien har været uvurderlig erfaring for Billi Bi.

Kreativitet, traditioner og kvalitet

Alle Billi Bis skokollektioner udstråler brandets stolte traditioner, som bl.a. består af kreativitet og kvalitet. Alle Billi Bis skodesigns er lavet ud fra traditionelt håndværk med et strejf af kreative styles, og de er selvfølgelig produceret af de bedste kvalitetsmaterialer på markedet. Og der er ingen tvivl om, at brandets italienske aner stadig kan ses i deres designs og høje kvalitet. Fodtøj fra Billi Bi er derfor helt unikt, og hvis man passer godt på sine sko, kan man få glæde af dem i mange år frem.

Bredt udvalg af smukke Billi Bi sko hos Skobox

Du kan finde et stort udvalg af smukt fodtøj fra Billi Bi online hos Skobox, hvor du finder alle de nyeste styles og designs til yderst konkurrencedygtige priser. Tag et kig på deres hjemmeside og find dit nye på drømmesko fra Billi Bi hos Skobox.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.