Nu kan virksomheder sende fakturaer via Mobilepay

Mobilepay er en løsning, som på kort tid har opnået en meget stor popularitet blandt rigtig mange danskere, og den dag i dag er det ikke blot mellem privatpersoner, at netop denne betalingsform er blevet populær. Rigtig mange virksomheder er i de senere år også begyndt at gøre brug af Mobilepay som betalingsmulighed, og det betyder, at man i rigtig mange butikker har mulighed for som privatperson at benytte netop denne betalingsløsning.

Skærmbillede 2016-07-26 kl. 16.21.26

Men det er dog ikke blot ude i landets mange fysiske forretninger, at man i disse år ser flere og flere virksomheder gøre brug af Mobilepay. Det er nemlig også noget, som mange virksomheder i dag vælger at anvende til fakturering – det såkaldte Mobilepay Invoice. Dette er en nem og enkel løsning, der sparer alle parter for oceaner af tid.

En praktisk og let løsning

Fordelen for mange virksomheder ved at gøre brug af MobilePay Invoice er, at man som virksomhed får muligheden for på let og enkelt vis at udsende fakturaer til sine kunder. Dette er først og fremmest en billigere løsning, end hvis man eksempelvis valgte at sende et fysisk brev ud til de kunder, som man har penge til gode hos. Men det er ikke den eneste fordel.

Hvis virksomhedernes kunder skulle betale regninger på traditionel vis, vil det kræve, at de først logger sig ind i deres netbank ved hjælp af NemID, indtaster girokortoplysninger eller kontonr. samt beløbsstørrelsen og efterfølgende godkender betalingen.

Ved at kunder i stedet for betaler deres regninger gennem MobilePay, bliver det muligt at sikre en hurtig og enkel betalingsløsning, hvor kunderne blot skal “swipe” til højre, hvorefter betalingen til virksomheden er godkendt. Dette kan ikke bare spare virksomheden for ressourcer – det sparer dem også for tid samtidig med, at kunden sparer tid, da han/hun ikke er nødsaget til at skulle logge ind i sin netbank for at godkende en betaling.

Med andre ord er brug af Mobilepay Invoice en særdeles praktisk og god løsning for alle parter, og der er slet ingen tvivl om, at der er gode udsigter til, at netop denne form for betaling vil blive mere og mere udbredt i løbet af de kommende år.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.