Byggeforretningen Frank Wellner – Nordic Network Center

Frank Wellner samarbejder allerede med pålidelige partnervirksomheder. Med deltagelsen i Nordic Network Center har han muligheden for at udvide sit netværk.
Siden 2004 leder Frank Wellner, som er tømrer, murer- og betonbyggerimester, byggeforretningen Frank Wellner. Han samarbejder kun med uddannet og kvalificeret fagpersonale. Ofte møder man ham selv på byggepladsen. ”Det er meget vigtigt for mig, at mine kunder er tilfredse. Det kan jeg kun sikre, hvis jeg selv er på byggepladsen. Et job, der fortrinsvis foregår bag skrivebordet, er jo heller ikke noget for mig”, forklarer direktøren. Ud over murerarbejder tilbyder byggeforretningen Frank Wellner også renovering af gamle bygninger og sanering af badeværelser. Tilbuddet omfatter såvel reparationer, om- og tilbygninger som nybygninger.
Når Frank Wellner samarbejder med andre firmaer, vil han være sikkert, at disse virksomheder arbejder lige så nøje som han selv gør. Denne mulighed tilbyder Nordic Network Center ham: Her bliver kompetencer og erfaringer sammenført for at oprette et center for virksomheder, som søger et netværk og partnere. Nordic Network Center rådgiver udenlandske virksomheder i deres modersmål og tilbyder alt, hvad der er nødvendig for en selskabsetablering i Tyskland. Kompetencecentret blev færdiggjort den 31. marts 2011 i Flensburg-Handewitt og arbejder aktivt siden den 1. april 2011.
På vores hjemmeside www.nordic-network.eu kan du finde flere informationer om projektet!

Skriv et svar