NordCrew Media bliver en del af Nordic Network Center

NordCrew Media er en specialist for video- og postproduktion, medieplanlægning og kamera service. Virksomheden udarbejder individuelle reportager, informationsvideoer og imagefilm for skandinaviske og tyske virksomheder og er derfor den perfekte supplering til Nordic Network Center.
For kort tid siden har NordCrew Media moderniseret deres optræden på nettet. Under www.nordcrewmedia.de præsenterer de meget virkningsfuldt eksempler af deres produktioner og deres mangfoldige tilbud. ”Vores styrke er vores regionale tilknytning til Nordfrisland og Slesvig-Holsten. Med unikke landskabsmotiver og kreative idéer formidler vi budskabene af vores kunder. Vi er idérige, professionelle og ofte ukonventionelle”, griner Thorsten Schicke, ejer af NordCrew Media. I mellemtiden har den nye iværksætter, som har slået sig ned på Niebüller NIC, endda skabt arbejdspladser og et uddannelsessted. Produktpaletten omfatter såvel image- og produktfilm som reportager om små og store begivenheder, heriblandt ”åbent hus”, produktpræsentationer, messer og arrangementer.
“Vi fanger stemninger samt kommentarer og bringer resultatet professionelt på det springende punkt”, siger Thorsten Schicke. Ved en produktionsfilm kommer det tit an på at ordne informationer og at gøre betragteren fortrolig med indholdet. Her kan NordCrew give professionel hjælp.
For en optimal udbredelse og reklame-effekt bliver videoprodukterne publiceret på alle kendte videoportaler som YouTube, Nord-Ostsee-TV og mange andre. Hvis kunden gerne vil, bliver der også lavet en professional udgave på DVD eller Blu-ray.
I samarbejde med et kreativt team er imagefilm en meget god strategi for markedsføring. Dette tilbydes der hos NordCrew Media, hvor der kan profiteres af de meget attraktive langtidskonditioner. Projektet “Clipcoast” er f. eks. en god idé, især for online-portaler med film på 2-3 minutters længde. Ved dette projekt samarbejdes der med Husums Textagentur.
Med et initiativ for iværksættere “STEPS” engagerer Thorsten Schicke sig for, at virksomheder understøttes i deres startfase.
Få flere informationer om NordCrew på www.nordcrew.de eller på Facebook og Twitter.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.