Nu er NNCs hjemmeside international

Indtil nu var NNCs hjemmeside tilgængelig på engelsk, dansk og tysk. Men nu kan også erhvervsdrivende fra næsten hele verden finde sig til rette på hjemmesiden.

I øjeblikket kan hjemmesiden læses på 10 sprog: tysk, engelsk, dansk, svensk, fransk, italiensk, russisk, spansk, polsk og netherlands. Yderliger sprog er planlagt, bl.a. japansk og tyrkisk. Direktørerne, Ralph Böttcher og Thorsten Manewald er lidt forsigtige med oversættelsen til disse sprog: “Det kan hurtigt føre til misforståelser, fordi det drejer sig om andre kulturkredse med andre værdinormer og traditioner! Derfor er vi i første omgang forsigtige, men i fremtiden vil vi oversætte hjemmesiden til alle de sprog, der også tilbydes rådgivning på i Nordic Network Centeret.”

Kompetencecenteret “Nordic Network Center” (NNC) understøtter skadinaviske virksomheder ved etableringen i Tyskland.

De internationale kunder får en omfattende service på deres modersmål, som gør det muligt at ordne alt det der er nødvendigt for et selskabs etablering i Tyskland – såkaldt One-Date-Establishment”.


Vil du være blogger på Dansk Handel og Erhverv?
Vi tillader oprettelse af profil og udgivelse af egne artikler på sitet. Vi kræver blot at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *