DK TEC er din leverandør af slagleklipper og andre landbrugsmaskiner

DK TEC er din leverandør af maskiner og redskaber til landbrug, skovbrug og have-anlæg, målgruppen inkluderer blandt andet hobbylandmænd, større landbrug, gartner samt offentlige institutioner mm. Siden år 1993 har virksomheden været leverandør til landbruget og sidenhen har sortimentet udvidet sig til at indeholde maskiner, redskaber mm. til andre segmenter. DK TEC har både små og store maskiner i sortimentet og har derfor stor mulighed for at dække alle behov. 

Konkurrencedygtige priser på maskiner i høj kvalitet

DK TEC tilbyder konkurrencedygtige priser på alle deres maskiner, store som små. Virksomheden vægter højt at kunne tilbyde deres kunder gode gedigne landbrugsmaskiner i en høj kvalitet, men til en yderste favorable pris. Det er vigtigt at understrege at pris, kvalitet og rådgivning ikke altid hænger sammen. Selvom prisen er skarp, er man som kunde sikker på at man f.eks. får leveret en slagleklipper i høj kvalitet og modtager en professionel rådgivning.

slagleklipper

Valg af slagleklipper – Få professionel rådgivning før, under og efter

Står man i den situation at man skal anskaffe sig en ny slagleklipper eller anden type landbrugsmaskiner, er det af stor betydning at man modtager professionel rådgivning før den endelige beslutning om en eventuel maskine tages. Ellers kan man risikere at anskaffe sig den forkerte maskine, hvilket kan gå hen og blive en dyr affære. Markedet for landbrugsmaskiner er stort og der er derfor rigtigt mange forskellige typer af maskiner at vælge imellem. DK TEC yder professionel rådgivning både før køb, under køb og efter køb. Medarbejderne hos virksomheden er meget erfarne indenfor landbrugsmaskiner og har meget kendskab indenfor behovs-afdækning og dermed finde frem til den helt rigtige slagleklipper til den enkelte kunde.

Slagleklipper – en til alle behov

Søger man efter en slagleklipper til traktor har DK TEC været modeller i sortimentet. Her finder man klippere med en klippebredde fra 60 cm til en bredde op til 200 cm. Modeller med fast tårn, armklippere og rabatklippere samt sideforskydning. Standarden på maskinerne er helt i top kvalitetsmæssigt og virksomheden har endnu ikke oplevet nogle reklamationer på klipperne. Før maskinerne forlader DK TEC´s lager bliver de gennemtestet og prøvekørt, så er der 100 % køreklar når de når ud til kunden.

Kontakt DK TEC for yderligere informationer

Med mange års erfaring er DK TEC den rette leverandør af den næste landbrugsmaskiner til små og store landbrug, offentlige institutioner, den grønne sektor, skovbrug mm. Kunderne er både erhvervskunder men også privatkunder. Alle er velkommen hos DK TEC.

DK TEC holder til på Ærøvej 8, 5800 Nyborg. Man er mere end velkommen til at komme og se det store showroom mandag til torsdag mellem kl. 8 – 16 og fredag fra kl. 8 – kl. 15. Man er selvfølgelig også velkommen til at kontakte dem på telefon på 66 12 82 22 eller på mail info@dk-tec.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.