Et stærkt team bliver fejret med eksklusive LEGO biler til danskerne

Shell, Ferrari og LEGO er gået sammen om en kampagne, der giver gratis LEGO biler og minifigurer til LEGO besøgende hos Shell

Shell lancerer i samarbejde med Ferrari og LEGO® en helt ny Ferrari-serie til glæde for motorsports- og LEGO entusiaster kloden rundt. Det betyder, at du henover sommeren får en gratis LEGO Ferrari, hver gang du tanker mindst 30 liter Shell V-Power. Hvis du tanker min. 30 l almindelig Shell benzin eller diesel og køb en for 20 kr. (Gælder frem til 14. august så længe lager haves af frigivne modeller).

Hvis du køber en Perfect Shine Bilvask hos Shell, kan du få en af de 6 LEGO minifigurer. Du kan få en Ferrari mekaniker, en Shell forsker og en Ferrari brændstofteknikker (Gælder 19. juni til 16.juli på Shell servisestationer med Perfect Shine bilvask, så længe lager haves). Tilbuddet kan ikke kombineres med andre vasketilbud).

”Denne kampagne repræsenterer den fælles passion for performance og innovation, som Shell og Ferrari sammen står for – samtidig har den det sjove og fantasifulde islæt, som LEGO brandet tilfører. Uanset om man er fan af Ferrari, motorsport eller LEGO klodser, tror vi, at vores kunder vil kunne lide kampagnen”, udtaler Per Ollikaninen, produktchef hos Shell.

En delt passion for ydeeven og innovation, Shell’s tekniske partnerskab med Ferrari startede for over 60 år siden. Shell har også haft et langt sammenarbejde med LEGO, det startede tilbage i 1970erne med den karakteristiske Shell LEGO tankvogn. Nu har disse tre globale brands gået sammen for at lave eksklusive biler med de mindste motore LEGO noglesinde har lavet.

Med “pull-back”-motor

Bilerne er udstyret med den mindste “pull-back”-motor, der nogensinde er produceret i LEGOs historie – og i dansk legetøjshistorie i det hele taget. LEGO Ferrari’erne kan køre mindst to meter – og vil kunne klare mindst 300 ”træk”. Udover de seks Ferrari’er har LEGO og Shell også udviklet tre unikke LEGO minifigurer.

LEGO har i over et år arbejdet på at skabe 6 LEGO biler baseret på nogle af de mest ikoniske køretøjer i Ferraris historie.

Shell V-Power

Shell V-Power er en højtydende benzin, som giver optimal ydeevne under alle forhold. Rent faktisk ligner Shell V-Power racerbilbrændstof og Shell V-Power standardbrændstof hinanden så meget, at du sagtens kunne fylde Shell V-Power fra vores almindelige servicestationer på en Scuderia Ferrari Formel 1-racer.

Så der er tydeligvis ikke tale om et helt almindeligt brændstof. Dets enestående dobbeltvirkende sammensætning renser aktivt motoren og beskytter dens vitale dele for at sikre en højere og mere effektiv ydeevne.

Ved hjælp af den såkaldte FMT-teknologi, der nedsætter motorfriktionen, forbedres motorens effektivitet, da der skal bruges mindre kraft på netop at modvirke friktion i motoren.

Læs mere om samarbejdet og om hvordan kampagnen forløb i denne artikel fra Fyns Stiftstidende.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.