GNB – Kunderådgivningen er kernen i succesen

GNB er storleverandør af batterier til industrien, og virksomhedens succes kommer bl.a af deres kompetente og engagerede kunderådgivning.

GNB Industrial Power er en del af Exide Technologies koncernen, som er en af verdens største batteriproducenter og som har mere end 120 års erfaring med udvikling af batterier.

GNB mener, at deres succes afhænger af den enkelte GNB-medarbejders kompetencer og engagement.

“Vi har skyhøje ambitioner, når det handler om personlig rådgivning og servicering af vores kunder. Denne særlige GNB-ånd kommer til udtryk i form af et konstant ønske om udvikling og innovation og et klart defineret mål om at levere branchen bedste rådgivning og support. Og det er de særlige relationer, vi har til vores kunder, som har været altafgørende for den succes, GNB har opnået, og som har gjort os til en af verdens største producenter af batterier, skriver GNB på deres hjemmeside gnb-nordic.com.

GNBs medarbejdere bliver ofte fremhævet og rost, når de spørger deres kunder. Den personlige rådgivning, det høje vidensniveau og viljen til at gå »den ekstra mil« er faktorer, som igen og igen bliver fremhævet af deres kunder.

GNBs medarbejdere har typisk meget høj anciennitet, fordi virksomheden sætter en ære i at fastholde og efteruddanne branchens klogeste hoveder i virksomheden. Det betyder, at alle medarbejdere har et indgående kendskab både til firmaets kunders udfordringer og til deres produkters styrker og kvaliteter.

En af GNBs kunder er danske Nilfisk. I denne video kan man se Product Manager hos Nilfisk Advance A/S, Nadir Krnic, der taler om sit samarbejde med GNB.

GNB Industrial Power tilbyder et omfattende sortiment af lagrede energiprodukter og tjenesteydelser, herunder løsninger til telekommunikationssystemer, jernbaneapplikationer, minedrift, solcelle (solenergi), nødstrømsforsyning (UPS), elproduktion og-distribution, gaffeltrucks, rengøringsmaskiner, og elektriske køretøjer.

Deres batteriprogram omfatter såvel almindelige batterier som vedligeholdelsesfrie typer. De har desuden et landsdækkende net af egne serviceteknikere, der hurtigt kan løse opståede problemer.

Denne artikel er sponsoreret, men redaktionen på Danskhandelogerhverv.dk står fuldt inde for indholdet.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.