SAP eLearning – online SAP kurser til firmaer og private

com2learn_Sap_eLearningCom2learn er top udbyderen af online SAP kurser både i Danmark og internationalt. Hos com2learn oplever man, særligt på det amerikanske marked, stor efterspørgsel på eLearning kurser. Kunderne er både private som ønsker at tage et SAP kursus hjemmefra, men også virksomheder som ønsker at opkvalificerer deres medarbejdere. Kurserne hos com2learn har fokus på learning-by-doing og hands-on SAP øvelser.

Virksomheden har tilbudt online SAP eLearning-kurser siden 2004, og er en global leder inden for SAP eLearning. Com2Learn udvikler online SAP kurser af høj kvalitet til SAP konsulenter og professionelle SAP brugere, med den mission, at forbedre både SAP færdigheder og SAP forståelse.

Den særlige fordel ved SAP eLearning er at du kan lære SAP når og hvor du vil. Kurserne tages direkte over internettet når brugeren har tid og lyst og kræver ingen særlige software. SAP Learning-by-doing er den bedste måde at lære SAP og vigtigheden af at sidde med et konkret SAP-skærmbillede og udføre rigtige handlinger i programmet er uvurderlig i læringsprocessen.

Hvis du er ansvarlig for SAP uddannelse i din virksomhed, kan com2Learn hjælpe dig. Med en SAP all inclusive uddannelsespakke får du eller din virksomhed ubegrænset antal SAP brugere, ubegrænset indhold SAP uddannelse til gunstige faste priser. Det er en nem, effektivt og billig måde at uddanne medarbejdere i SAP og kan ligeledes bruges som genopfriskning til medarbejdere som allerede kender SAP.

Gør som +25,000 brugere; deltag i SAP eLearning. Du kan registrere dig online nu og begynde din SAP-uddannelse allerede i dag. Besøg os på www.com2learn.com.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.