Virksomheder bør satse på fremtidssikre netværksløsninger

En sikker og effektiv netværksløsning er altafgørende for enhver moderne virksomhed eller organisation.
Trafikken på det globale internet mangedobles i de kommende år og det er derfor vigtigt at sikre virksomhedens fortsatte adgang til en hurtig, stabil og sikker internetløsning. Ventetid på grund af en ustabil internetforbindelse er lig med tab af effektivitet for virksomhedens medarbejdere og i sidste ende tab af indtjening for virksomheden.

Global Connect tilbyder driftsikker data- og telekommunikation til virksomheder


Effektiv kommunikation medfører øget værdi til alle på tværs af organisationer, datterselskaber, ansatte og – ikke mindst – kunder. Global Connect dækker hele Danmark, Nordtyskland og dele af Sverige med et mere end 12.000 km langt højhastighedsnetværk baseret på optisk fiber og 7.000 m2 datacentre.

Med en kombination af netværksløsninger, netværksekspertise og forretningsoptimering, tilbyder Global Connect komplette løsninger indenfor  følgende områder:

Corporate Cloud

GlobalConnects Corporate Cloud sætter en ny standard for komplette og fuldt ud driftede Cloud-løsninger til erhvervslivet. Cloud-løsningen er baseret på egen digital infrastruktur – fra operativsystemer, servere og datacentre til eget landsdækkende fibernet.

Internet

Carrier class med nul overbooking. Det betyder 100% Quality of Service
Alle GlobalConnects netværksløsninger er baseret på selskabets lynhurtige landsdækkende netværk af optisk fiber.

Carrier Ethernet

Med Carrier Ethernet kan du glemme alt om translation af IP-adresser, sikkerhedsbrist, kedelige ventetider på omkonfigureringer og en kvalitet, som halter. Og så er Carrier Ethernet født til fiber. Det betyder, at teknologien spiller perfekt på GlobalConnects stærke landsdækkende fibernet.

Fiber

En fiberløsning betyder, at Global Connect anlægger og leverer et privat fibernet til dig og din virksomhed. Hver optisk fiber bærer derfor din og kun din datatrafik imellem dine foretrukne lokaliteter på tværs af landet.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.