5 grunde til, at du skal i gang med at registrere tid i din virksomhed

Der er rigtigt mange gode grunde til, at man bør overveje at registrere tid i sin virksomhed. I denne artikel vil du blive præsenteret for 5 gode grunde til, at du bør anvende tidsregistrering i din virksomhed. Løsningen er henvendt til alle virksomheder uanset branche og størrelse.

1.    Du bliver bekendt med det reelle timeforbrug

Bruger du tidsregistrering i din virksomhed, vil du altid være bekendt med det reelle timeforbrug for hver enkelt opgave. Dermed har du også mulighed for at danne dig et overblik over, om der er brugt flere eller færre timer, end du oprindeligt havde kalkuleret med. De enkelte medarbejdere har også mulighed for at føre log over sit tidsforbrug.

2.    Det er med til at øge effektiviteten

Effektiviteten er en vigtig faktor for enhver virksomhed, da det har indflydelse på virksomhedens drift. Tidsregistrering er et godt alternativ til to-do lister, huskesedler og timesedler. Registrerer du tid i din virksomhed, kan du altid se, hvilke opgaver der er blevet løst den pågældende dag. Du kan forvente mere effektive medarbejdere, hvis du anvender tidsregistrering i din virksomhed. Det kan nemlig være en god motivationsfaktor, der giver medarbejderne lyst til at arbejde mere effektivt til dagligt.

3.    Spar tid, penge og ressourcer på bogføring

Er du også træt af at bruge tid, penge og ressourcer på bogføring, vil tidsregistrering være en oplagt løsning. Registrerer du tid i din virksomhed, kan du bogføre alle dine timer med én registrering og én godkendelse. Det er en meget nem proces, der kan spare dig for meget administrativt arbejde. Behovet for manuelt papirarbejde bliver elimineret takket være denne innovative løsning.

4.    Præcis dokumentation af timeforbrug overfor kunden

Takket være muligheden for tidsregistrering har du mulighed for at tilbyde præcis dokumentation overfor dine kunder. Dermed vil du ikke opleve kunder, der er utilfredse med, at du ikke kan dokumentere, hvor lang tid du har brugt på at udføre en arbejdsopgave. Det vil være med til at øge kundetilfredsheden og samtidig spare dig for meget besvær.

5.    Tidsregistrering skaber øget likviditet i virksomheden

Øget likviditet er sød musik i ørerne på enhver virksomhedsejer. Takket være øget effektivitet, tidsbesparelse og flere fakturerede timer kan du glæde dig over, at din virksomheds likviditet stiger. Man skal derfor ikke undervurdere effekten af at registrere tid i sin virksomhed. Tidsregistrering er efterhånden blevet et must for alle professionelle virksomheder, som ønsker at have glæde af de mange fordele.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.