Dansk virksomhed har stor succes med materieludlejning

Den danske virksomhed G.S.V Materieludlejning har i mere end 70 år beskæftiget sig blandt andet med materieludlejning samt udlejning af lifte, maskiner m.m.

Virksomheden er den dag i dag den største spiller på det danske marked indenfor materieludlejning og kan bryste sig af at have en bred kundekreds bestående af både større såvel som mindre virksomheder overalt i hele landet.

Udlejning til virksomheder i mange forskellige størrelser

Hos G.S.V Materieludlejning har man i løbet af årene levet af at udleje forskellige typer af materiel til en bred vifte af forskellige danske virksomheder – både store såvel som små.

Dog har G.S.V Materieludlejning blandt andet kunne bryste sig af at have været med i en lang række spændende større projekter – blandt andet for:

  • Siemens
  • NCC
  • Alliance+
  • Roskilde Festival
  • Vestas

Udlejning af matériel

Udlejning af mange forskellige produkter

G.S.V Materieludlejning tilbyder udlejning af rigtig mange forskellige typer af produkter. Der er her tale om en virksomhed, som lever af at udleje alt lige fra containere til bomlifte, minigravere, rullestillads samt et hav af forskellige andre typer af produkter.

Alsidigheden hos virksomheden gør, at de den dag i dag har mulighed for at leje ud til rigtig mange forskellige typer af virksomheder i alle tænkelige størrelser – og til alle tænkelige behov.

Endvidere er det desuden tale om et virksomhed, som ikke er begrænset rent geografisk. Mens rigtig mange andre virksomheder i samme branche eksempelvis er nødsaget til at begrænse sig til kun at udleje i et mindre geografisk område, har GSV afdelinger rundt omkring i hele landet, hvilket gør, at de den dag i dag har mulighed for at leje materiel ud til rigtig mange forskellige typer af virksomheder overalt i hele landet – både på Jylland, Fyn og Sjælland.

Dette er naturligvis også medvirkende til at øge virksomhedens ekspansionsmuligheder her i Danmark.

Tilbyder både udlejning samt serviceydelser

Foruden at virksomheden GSV tilbyder udlejninger af flere forskellige typer af materiel, er der også her tale om en virksomhed, som vil kunne tilbyde et hav af rigtig gode serviceløsninger.

Blandt andet kan GSV tilbyde 24 timers service og tilbyder desuden rådgivning samt projektstyring, hvor erfarne fagfolk hjælper til med at planlægge og tilrettelægge byggeforløb m.v.

Kort og godt er GSV rustet til at tage sig af en bred vifte af forskellige typer af opgaver for et hav af forskellige danske virksomheder – både store som små.

Såfremt du godt kunne tænke dig at læse mere omkring virksomheden GSV, så kan du se mere her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.