Få professionel hjælp til boligforeningens vedligeholdelsesplan

Som boligforening er professionel assistance i forbindelse med udarbejdelsen af en vedligeholdelsesplan rigtig vigtig.

Med en gennemarbejdet vedligeholdelsesplan, som er udarbejdet af en erfaren og fagkyndig person, vil man kunne sikre sig, at der ikke kommer nogle uventede økonomiske overraskelser hos de beboere, som er en del af ejerforeningen.

I en vedligeholdelsesplan vil der blive lavet en plan over den løbende vedligeholdelse, der skal laves på ejendommen, hvor der blandt andet vil indgå omkostninger til eksempelvis renovering af tag m.m.

Endvidere vil der desuden blive udarbejdet en rapport over ejendommens nuværende tilstand for at kunne fastlægge hvilke behov, der vil være for renovering i de kommende år.

Formålet med at udarbejde en plan over ejendommens vedligeholdelse er først og fremmest at give et realistisk overblik over udgifterne og samtidig skabe økonomisk tryghed for beboerne i foreningen i de næste år frem.

En drifts- og vedligeholdelsesplan giver økonomisk overblik

For de beboere, som er en del af en ejer- eller andelsforening, er det naturligvis vigtigt at have et godt økonomisk overblik, således man har et godt billede af de fremtidige omkostninger, der vil være til renovering af ejendommen.
Med hjælp fra en erfaren ejendomsadministrator, vil man som boligforening kunne få udarbejdet en drifts- og vedligeholdelsesplan, som giver beboerne overblik over de løbende omkostninger, der løbende vil være til vedligeholdelse af boligen over en periode typisk på 5 – 10 år.

Hjælp fra en ejendomsadministrator kan være en god investering

Når man som forening beslutter sig for at få hjælp til ejendomsadministration, skal man ikke være et sekund i tvivl om at de penge, som bruges på rådgivning, vil være givet rigtig godt ud. Det at få hjælp fra en ejendomsadministrator vil nemlig blandt andet betyde, at man er sikker på, at der bliver gjort det, der skal gøres, og at renoveringerne foregår indenfor et fornuftigt budget.

Vælg den rette partner til at udarbejde foreningens vedligeholdelsesplan

Der er bestemt ingen tvivl om, at man skal sørge for at vælge den helt rigtige ejendomsadministrator til at hjælpe sig med udarbejdelsen af en vedligeholdelsesplan. Et af de firmaer, som blandt andet kan være en stor hjælp, hvis man gerne vil have udarbejdet en vedligeholdelsesplan, er VOPA Ejendomsadministration. Denne virksomhed besidder stor erfaring indenfor administration af ejendomme – herunder udarbejdelse af budgetter samt vedligeholdelsesplaner for boligforeninger. Vil du gerne se mere om mulighederne for at få en hjælpende hånd til med at få udarbejdet en vedligeholdelsesplan for jeres boligforening, kan du med fordel tage et kig på VOPA Ejendomsadministrations website, hvor du kan finde yderligere information.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.