Cheyne Convertibles Absolute Returns UCITS III Vinder Kategorien For Best Relative Value Fixed Income Ved Præmieuddelingen UCITS Hedge Awards

Cheyne Capital Management (UK) LLP (“Cheyne Capital”) har den fornøjelse at annoncere, at deres fond Convertibles Absolute Return UCITS III (“Fonden”) vandt kategorien Relative Value Fixed Income (including Credit) Fund ved den nye præmieuddeling, UCITS Hedge Awards.

Cheyne Convertibles Absolute Return UCITS III fonden er en global UCITS III overensstemmende fond for konvertible værdipapirer, og den giver en lang række investorer adgang til Cheynes 11 års arbejdsresultater inden for forvaltningen af konvertible værdipapirer. Fonden har som mål at generere langsigtede afkast ved at anvende den overbevisende kombination af downside beskyttelse og upside deltagelse i konvertible værdipapirer. Fonden fokuserer på konvertible værdipapirer udstedt af selskabsudstedere med solide eller forbedrende grundlag, hvorved der gøres brug af en bottom-up grundlæggende analyse til at identificere for lavt vurderede konvertible værdipapirer med en positiv asymmetri.
Fonden, som bestyres af Akin Akinloye, kan vise uafbrudte arbejdsresultater over elleve år inden for forvaltningen af “long-only” strategier og strategier for hedgefond konvertible værdipapirer. Akin Akinloye har været hos Cheyne siden virksomhedens start i 2000, og Annelie Fearon sluttede sig til ham som Senior Convertible Bond Analyst i 2003.
UCITS Hedge Awards anerkender de bedst præsterende UCITS-fonde inden for dette voksende produktområde og er baseret på en metodologi, som ligger lige vægt på hver enkelt fonds Sharpe-forhold, Sortino-forhold og Calmar-forhold. Cheyne Convertibles Absolute Return UCITS III fonden så et afkast på 10,69% i 2010.
Stuart Fiertz, medstifter og præsident for Cheyne Capital, udtalte følgende: “Det gælder mig meget, at Cheyne Convertibles Absolute Return UCITS III fonden har modtaget denne præmie, fordi det viser omfanget af ekspertise og ressourcerne blandt de mere omfattende stamaktie- og researchteams inden for Cheyne, samt afspejler den store indsats og færdighederne hos Akin og hans team.”

Cheyne Capital er en af Europas førende, alternative investeringsforvaltere. Cheyne lancerede deres første fond i 2000 og bestyrer i dag nettoaktiver på over USD 6,9 milliarder på tværs af et vidtrækkende produktudvalg. Cheyne virksomhedsgruppen beskæftiger i øjeblikket ca. 138 personer og har centrale kontorer i London, Schweiz og Bermuda.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.