Dansk garnwebshop udvider til Norge i løbet af 2016

Dennis Drejer er 26 år og ejer af en dansk garnwebshop med rivende succes. På trods af virksomhedens korte levetid er det lykkedes at opbygge en millionforretning, som snart er klar til at prøve kræfter med det norske marked. 2016 bliver året, hvor Rito lancerer sin norske webshop, og forventningerne er store.

Drømmer om at bryde igennem på det norske marked

Det har længe været planen at åbne en garnwebshop i Norge, og nu lykkedes det snart for den danske virksomhed. Rito har positioneret sig som en af de førende garnwebshops på det danske marked, men det stopper ikke her.

Der er endnu ikke offentliggjort en officiel dato for lanceringen af den norske garnwebshop. Dog lægger det fast, at lanceringen vil ske i 2016, og det forventes at blive et brag af en åbning. Det har i årevis været på tegnebrættet, at der skulle åbnes en norsk webshop. Efter mange måneders forberedelse og utallige rådgivningstimer er man snart klar til at gå i luften med webshoppen i Norge.

Dennis Drejer lægger ikke skjul ikke på, at han drømmer om at bryde igennem på det norske marked – og han tror på, at det lykkedes. Det er nemlig ikke helt uden grund, at den danske garnwebshop netop har valgt at udvide salget til det norske marked. Det er nemlig et marked med enorm potentiale, hvilket hænger naturligt sammen med den store interesse for strikning og hækling i landet.
Den helt store forventning er, at det norske marked skal blive lige så stort som det danske marked. Det forventes at kunne lade sig gøre inden for to år, og strategien lægger allerede helt fast. Hvorvidt det norske marked kan blive lige så stort som det danske marked er fortsat uvist. Ikke desto mindre er der ikke mangel på motivation hos garnwebshoppen, som forventes at blive en stor succes i udlandet.

Norge åbner op for et nyt garneventyr

Der er ingen, der kan sætte spørgsmålstegn ved, hvorvidt Dennis Drejer og Rito ApS har fået succes på det danske marked. Det er nemlig gået så stærkt, at der konstant er blevet ansat nye medarbejdere. Den danske afdeling holder i øjeblikket 7 fuldtidsansatte og 10 deltidsansatte beskæftiget. Det er en udvikling, der er sket på lidt mere end to år, og man forventer at kunne gøre det samme i Norge.

 

Det nye garneventyr i Norge er snart klar til at indlede sin begyndelse. Ifølge Dennis Drejer fra Rito ApS er man ikke langt fra at kunne lancere den nye webshop. Der er dog fortsat en række praktiske- og tekniske ting, der skal på plads, før webshoppen kan lanceres.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.