DinHørelse åbner flere og flere hørecentre

DinHørelse er en kendt kæde, som står bag 19 lokale hørecentre i hele landet. De mange hørecentre hører til i både små- og store byer i de forskellige landsdele. Selvom der allerede opleves enorm succes, så arbejdes der fortsat på at åbne flere hørecentre på det danske marked.

Private hørecentre vinder terræn

Det er ingen hemmelighed, at interessen for private hørecentre er steget markant de seneste år. Det er sket i takt med, at ventetiden er blevet længere og længere hos de offentlige hørecentre. Det er en udvikling, som DinHørelse har fået stor glæde af, da det har givet flere kunder i butikken.

Tager man kontakt til det offentlige med henblik på at få et nyt høreapparat, kan man opleve, at ventetid på mange uger eller måneder. Vælger man alternativt at besøge et privat hørecenter, er det meget almindeligt, at man kan få et passende høreapparat med sig hjem med det samme. Netop den korte (eller ingen ventetid) er en af de væsentlige grunde til, at den private sektor vinder terræn.

I dag findes der mange forskellige tilskudsmuligheder, som kan gøre det billigt – eller endda gratis at få nye høreapparater. De mange tilskudsmuligheder er tilsyneladende noget, som danskerne for alvor har fået øjnene op for. Det er i hvert fald svært at være i tvivl om, at hørehæmmede danskere vil foretrække en privat høreklinik frem for en offentlig høreklinik.

Besøg DinHørelse i dit lokalområde

DinHørelse ejer og driver efterhånden hørecentre i alle større byer. Uanset hvilken landsdel du er bosat i, vil der være gode muligheder for, at der er et hørecenter i dit lokalområde. Den danske kæde har bl.a. åbnet hørecentre i Esbjerg, Odense, Kolding, Silkeborg, Slagelse, Vejle, Århus og mange, mange andre danske byer. På virksomhedens hjemmeside kan man hurtigt og nemt skabe sig et overblik over, hvor de forskellige hørecentre er placeret.

Selvom kæden allerede omfatter 19 hørecentre, så opleves der stadig stor interesse for at åbne flere lokale centre. Aalborg, Herning, Thisted, Roskilde og Frederikshavn er blot nogle af de danske byer, som DinHørelse ikke har etableret sig i. Det er dog ikke usandsynligt, at en eller flere af disse byer kommer på kortet de kommende år.

Den danske hørespecialist har ambitioner om at fortsætte væksten på det danske marked. Det er endnu uvist, hvor virksomheden vil åbne det næste hørecenter. Dog peger alt på, at der vil blive åbnet endnu flere hørecentre de kommende år, hvilket sker i takt med, at interessen for den private sektor er blevet løftet til et nyt niveau.

På trods af den intense konkurrence er DinHørelse blevet et kendt navn i hele landet. Takket være kompromisløs fokus på kvalitet og service er det lykkedes at få stor succes på det danske marked.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.