Dansk webshop forhandler skønhedsprodukter til den miljøvenlige forbruger

Som forbruger er det en udfordrende opgave at skulle gennemskue de skadelige og hormonforstyrrende stoffer, der så ofte opholder sig i personlig plejeprodukter. Det er en problematik, som den fynske webshop, BellaBellacci.dk, har valgt at imødegå med en løsningsorienteret forretningsfilosofi.

De seneste års videnskabelige undersøgelser af chokerende mange skadelige kemiske stoffer, som personlig plejeprodukter kan indeholde, har medført en større bevidsthed hos de enkelte forbrugere såvel som i hele samfundet. Kemikalierne påvirker ikke blot den enkelte, der gør brug af disse men for så vidt også miljøet. Det skal være anderledes, og det har webshoppen, BellaBellacci også valgt at tage del i.

Større viden giver bæredygtige resultater

De mange stoffer i produkter til personlig pleje er som oftest tilsat for at skabe en konserverende effekt, så produktet kan holde sig i længere tid. Det er ikke desto mindre i de fleste tilfælde stoffer, som er vurderet til at være hormonforstyrrende og allergifremkaldende. En mindre mængde af disse stoffer skader ikke direkte, men en større mængde over længere tid kan værre direkte sundhedsskadeligt. Det betyder, at man som forbruger skal være ekstra opmærksom på indholdet i de produkter, man køber, og det kan godt være en noget kringlet mission. Derfor har denne ekspansive viden omkring kemikalier og parabener i kosmetik og kropspleje været en betydelig faktor i online salg af produkter med organisk indhold. Det giver virksomheder som BellaBellacci mulighed for at gøre det, de er bedst til – at forhandle varer der tilpasses kundens ønsker om økologi og naturlighed.

Det drejer sig om pålidelig velvære

Når man som forbruger går på nettet efter naturlige plejeprodukter kan det i høj grad være fordi, man ønsker at være mere miljøbevidst og passe på sit eget helbred. Der kan være flere grunde til at gå online, men det vigtige for virksomheder som BellaBellacci, der tilbyder alt fra hårpleje til skønhedsprodukter, er at kunne præsentere pålidelige mærker, som kunderne kan være trygge ved. BellaBellaccis filosofi hviler på viden omkring rene og naturlige produkter, så de kan sikre kunden det bedste produkt, der vil forsørge dem med højest muligt velvære. Ønsker du eksempelvis at kigge på nærmere på virksomhedens brede sortiment af shampoo – så klik her og læs mere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.