Brug tiden på arbejdspladsen rigtigt

Virksomheder i bygge- og anlægsbranchen arbejder ofte i forskellige højder, og stillads er derfor ofte nødvendigt for at udføre et stykke arbejde. Mange virksomheder bruger selv tid på at opstille et stillads, men hvorfor bruge tid på dette, når andre kan klare opgaven bedre. Nogle virksomheder er specialister i at udleje og opstille stillads, som passer perfekt til en bestemt opgave. For dig som chef kan det være en god løsning at hyre en ekstern virksomhed til opstilling af stillads, da du dermed giver dine medarbejdere gode og sikre arbejdsforhold, på et stillads som er korrekt opstillet og passer til denne specifikke opgave.

Lad dine medarbejdere fokusere på det de gør bedst

Ved at hyre et firma til at levere og opstille et stillads, kan alle medarbejdere fokusere på det, de gør bedst. Når et håndværkerhold møder op på byggepladsen, er stilladset klar, og de skal ikke bruge kostbar tid på selv at stille et stillads op. En tømrer- eller murersvend kan starte sit arbejde med det samme, og fokusere på at løse opgaven, som er inden for hans kompetenceområde.

En virksomhed kan dermed opnå flere fordele ved at hyre et firma til opstilling af stillads. Når svendene ikke skal bruge tid på at opstille og nedtage stillads, kan de hurtigere løse en opgave, og de kan derfor nå at servicere flere kunder inden for en kortere periode. Vil du gøre arbejdsdagen mere effektiv og lettere for dine medarbejdere, så kan du leje et stillads her.

Fremvis din virksomhed når du udfører et stykke arbejde

Som virksomhed inden for håndværkerfaget findes der flere metoder at få nye kunder på. En let og god måde at markedsføre sin virksomhed på er ved at fremvise, hvilken virksomhed der udfører arbejdet. Naboer og forbi kørende ser ofte, hvis der arbejdes og laves noget om på et hus. Ved at sætte et lille skilt eller et beachflag op, kan virksomheden der udfører arbejdet let vise, hvem de er.

Når arbejdet er fuldført med et flot resultat, vil folk som har set processen overveje at hyre det samme firma, hvis der skulle opstå et behov for hjælp fra en håndværker i fremtiden. Et beachflag kan tydeligt vise navnet på din virksomhed, skabe opmærksomhed og øge kendskabsgraden blandt potentielle kunder. Et beachflag kan let bestilles online, og du kan finde udvalget af beachfalg her.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.