Koncept Rengøring tilbyder rengøring i Odense og omegn

Der er travlhed hos den fynske virksomhed, Koncept Rengøring, som er en virksomhed, der til daglig beskæftiger sig med at tage hånd om en bred vifte af forskellige typer af rengøringsopgaver – primært for virksomheder og institutioner i området omkring Odense.

Hos Koncept Rengøring bliver der lagt vægt på at kunne give kunderne et solidt og veludført stykke arbejde, hvor kvalitet og grundighed er i centrum – hver gang.

rengøring odense

Arbejder for mange typer af kunder

Koncept Rengøring er et firma, som tager hånd om et hav af forskelligartede opgaver hos de virksomheder og institutioner, som virksomheden løser rengøringsrelaterede opgaver for. Dette kan bestå i alt lige fra trappevask til hovedrengøring af alt lige fra lagerhaller til svømmehaller, kontorarealer m.v.

Med andre ord spænder virksomhedens arbejdsområder bredt – og virksomhederne har rig mulighed for at få hjælp til at få gjort rent både på større såvel som mindre arealer.

I blandt en række af de forskellige ydelser, som virksomheden beskæftiger sig med, kan blandt andet nævnes:

  • Rengøring
  • Vinduespudsning
  • Oliering af gulve
  • Tæpperensning
  • Polishbehandling

Damprengøring

En af de ting, som Koncept Rengøring benytter sig meget af i forbindelse med det rengøringsarbejde, de tager hånd om for virksomheder i området omkring Odense, er damprengøring.

Årsagen til at virksomheden anvender damp i forbindelse med rengøringsarbejdet er blandt andet, at det giver kunderne mulighed for at få en særdeles grundig og effektiv rengøring, som samtidig er særdeles miljøvenlig. Det er noget, som både virksomheder såvel som institutioner – herunder eksempelvis institutioner med børn – sætter stor pris på.

Læs mere om rengøring i Odense på firmaets hjemmeside

Såfremt du godt kunne tænke dig at læse mere om Koncept Rengøring eller deres arbejde med rengøring i Odense, kan du med fordel tage et kig på virksomhedens hjemmeside, Konceptrengoering.dk, hvor du også har mulighed for at læse mere omkring en række af de forskellige ydelser, som virksomheden tilbyder.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.