Familiedrevet virksomhed producerer smukke møbler

Danske Nordal producerer unikke møbler til boligejere, der gerne vil skille sig ud og give sin indretning personlighed og kant. De specialdesignede produkter emmer af funktionalitet, personlighed og kreativitet. Deres spidskompetence er at fylde rummet med modige, kreative og naturlige elementer. Der bliver arbejdet med mange forskellige slags stilarter i et moderne perspektiv, men uanset hvad man end måtte ønske sig til boligen – lad det være sig produkter med en luksuriøs hipster finish, romantisk antik-lignende maling eller industrielt og råt i looket.

 

Det nytænkende møbelbrand gør meget ud af fylde det nordiske hjem med historier og præg fra forskellige hjørner af jordens lande. Ønsker du derfor at finde nyt til boligen med modige, men jordnære elementer, kan du finde stor inspiration hos Nordal. Brandet har siden dets begyndelse i 1991 bl.a. haft Indiens smukke håndlavede møbler som en inspirationskilde, men de har også foldet sin idé-bog ud til andre lande og stilarter. Den unikke og moderne kombinerede stil, man kan finde hos Nordal, er som et frisk pust ind i boligens rum og hjørner.

Et personligt hjem med kant

En boligelsker er sin egen lykkes smed og kan dermed opleve de udfordringer, der ligger i at skulle fylde hjemmets fire vægge med en autentisk, farverig og smuk indretning, som gør det hjemligt og rart at være tilstede i – ikke blot for en selv men også for gæsterne. Man kan give hjemmet en fornyet udstråling og glans ved at tænke i nye linjer og tilføje mere kant og stil ved at bruge sine ældre ting i nye kontekster samt tilføje designerprodukter til rummet. Hvis det medvidere kan lade sig gøre at finde funktionelle og flotte møbler fra brands som Nordal, sikrer det rummene en naturlig og kreativ glans.

Find den rette værdi i dit hjem

Hvis man går op i boligindretning, kan det være, at man ønsker at værne om og kræse for boligens detaljer samt fylde det med en atmosfære, der rummer personlighed og attitude. Det 25-årige brand, Nordal, er en god inspiration til den kreative og modige boligdesigner. Ønsker du at finde et stort udvalg af møbler fra Nordal, så kan du finde et stort udvalg hos Homeish.dk.

Skriv et svar