Det kører godt for Nordic Network Center

En ny lejer i Nordic Network Center (NNC) er ejendomsservice Andreas Clausen.

Nordic Network Center understøtter udenlandske virksomheder ved etableringen i Tyskland. For at passe og holde orden i Nordic Network Center, flytter ejendomsservice Andreas Clausen ind i kompetencecentret NNC. Ved siden af den typiske viceværtservice tilbyder Andreas Clausen også rengøring af trappeopgange, hovedrengøring og havearbejde. Fra 2011 skal der også tilbydes kontor- og bygningsrengøring. Andreas Clausen arbejder kun med fastansatte medarbejdere. På den måde er det muligt, at opbygge personlig kontakt til kunderne og at sikre god service.

Bo-eksperten Henrik Manewald har samarbejdet med Andreas Clausen i lang tid og er også lejer i NNC. Han fortæller om det hidtidige samarbejde: “Jeg har som ejendomsmægler og ejendomsadministrator afprøvet forskellige tilbydere af ejendomsservice, men der findes mange sorte får. Ved ejendomsservice Andreas Clausen stemte kemien fra starten af, og vi var enige i mange punkter. Andreas Clausen tager sig af fast ejendom, som jeg forstiller mig det, og dette glæder også ejerne af ejendommene. Han laver alt fra vintertjeneste til havearbejde for de huse, som jeg sælger. Så holdes husene i orden udefra, ligegyldigt årstiden. Gerne anbefaler jeg denne virksomhed, fordi jeg ved, at der tilbydes udmærket service. Og hvor får man sådan en i dag?”

Denne service betaler sig. Hvis man holder sin ejendom i orden, kan man undgå alvorlige skader og spare mange penge. Derfor mødes Andreas Clausen og ejendomsadministratorerne eller ejerne i god tid at få en samtale om det, der skal laves. Andreas Clausens motto er: “Som om det er vores ejendom”.

NNCs færdiggørelse er planlagt for den 31. marts 2011. Centret ligger ved den tysk-danske grænse i Flensborg-Handewitt, tæt ved motorvejen A7/E45. Servicen for udenlandske virksomheder tilbydes på 14 forskellige sprog, og gør det muligt at ordne alt, hvad der er nødvendigt for at etablere en virksomhed i Tyskland.

Få flere informationer om NNCs projekter og alle nye begivenheder på: www.nordic-network.eu.

Skriv et svar