Teamwork4ce flytter ind i Nordic Network Center

Teamwork4ce tilbyder omfattende service omkring udvalg, integration, coaching og sprogtræning især for udenlandske medarbejdere.

Claus Nielsen, som har grundlagt Teamwork4ce, tilbyder omfattende personalløsninger og træningsprogrammer inden for fagområderne industri og sundhed. Teamwork4ce har specialiseret sig i udenlandske medarbejdere og tilbyder sprogtræning. I fremtiden vil Claus Nielsen beskæftige sig mere med Culture Coaching. ”Europa forandrer og omstrukturerer sig. På den måde opstår et stort behov for Change Management. I fremtiden vil jeg forstærket tilbyde sprogtræning påi tysk, engelsk og de skandinaviske sprog.”

Et fremtidigt projekt er rekrutteringen af specialister: I fremtiden vil Teamwork4ce og DanMed øge markedsføringen af deres fælles projekt, som beskæftiger sig med rekruttering af læger fra europæiske lande til Tyskland.

Med bosættelsen i Nordic Network Center vil Claus Nielsen udvide sit netværk og sit tilbud. Han vil udvikle en coaching, som kan skræddersyes til de enkelte kunders behov. Nordic Network Center tilbyder muligheden for et fælles og grænseoverskridende samarbejde, hvor medlemmerne profiterer fra erfaringer og kompetencer fra andre medlemmer. De internationale kunder får en omfattende service på deres modersmål, som gør det muligt at ordne alt, hvad der er nødvendigt for et selskabs etablering i Tyskland. NNCs færdiggørelse er planlagt den 31. marts 2011.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.