Dansk virksomhed styrker positionen med røgsmuld

Den danske producent af træmel, Dansk Træmel, har oprustet og styrket sin egen markedsposition med udvalget af røgsmuld til levnedsmiddel og delikatesseindustrien.

Danmarks største producent af træmel
Dansk Træmel er Danmarks største producent af træmel. Et biprodukt af træmelet er røgsmuld, som kan bruges til røgning af diverse fødevarer og levnedsmidler. Røgsmuldet er et produkt af, at Dansk Træmel har åbnet op for nye aktiviteter i produktionen, hvilket omfatter en øgning i produktionskapaciteten pr. dag og dermed sikring af store mængder råvarer i højeste kvalitet. Dette har gjort Dansk Træmel til Danmarks bedste leverandør af røgsmuld og røgflis!

Levering både nationalt og internationalt
Dansk Træmel har både succes i ind -og udland. Der leveres til producenter i hele Danmark i pallevis og det slutter slet ikke her. Dansk Træmel er også den foretrukne leverandør af træmel og røgsmuld i Sverige, Norge og England, hvor bl.a. røgsmuld og røgflis også er særdeles efterspurgte råmaterialer.

Røgsmuld og røgflis som råmateriale
Røgsmuld og røgflis kan som sagt anvendes til levnedsmiddel og delikatesseproduktion og er af allerhøjeste kvalitet. Dansk Træmels røgflis og røgsmuld lever nemlig 100% op til de krav, der stilles af de offentlige instanser, og kan problemfrit anvendes til fødevareproduktion. Produktet er 100% ren rå bøg uden lim, altså uden kemikalier, bark mm. Savsmuldet er tørret/varmebehandlet efter nyeste principper og processerne bliver løbende optimeret efter gældende krav fra offentlige instanser. Med Dansk Træmel får du altså en højkvalitetsvare, som lever op til alle krav til levnedsmiddelproduktion. Læs mere om Dansk Træmel på deres hjemmeside her.

sawdust-5892_1280-480x360

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.