15 humoristiske citater fra kontoret – Sådan gør du arbejdsdagen lidt mere munter

KontorPå kontoret kan hverdagen undertiden virke som en uendelig strøm af møder, deadlines og e-mails. Midt i denne travlhed er det vigtigt at finde tid til humor og få smilet frem. Derfor har vi herunder samlet nogle forskellige kontorcitater, der uden tvivl kan give dig et smil på læben:

 1. “Ingen regler på kontoret: bare anbefalinger, som ingen alligevel følger!” Dette citat sætter en ironisk drejning på den typiske kontorpolitik og minder os om den uformelle tilgang, der ofte hersker blandt kolleger.
 2. “Arbejde: det sted, hvor folk ser mere kaffe end deres egne børn.” Det her citat rammer lige der, hvor det gør mest ondt – i vores afhængighed af koffein for at holde os kørende gennem arbejdsdagen.
 3. “Hvis du kan læse dette skilt, så er du for tæt på mit skrivebord!” Dette citat spiller på behovet for personlig plads på kontoret og tilføjer et strejf af sarkasme til den daglige interaktion.
 4. “Ingen panik! Jeg har en plan… et sted derhjemme.” En lystig påmindelse om, at selvom vi måske virker sikre på arbejdet, er vi ikke altid lige så organiserede derhjemme.
 5. “Teamwork er vigtigt; det giver dig nogen at bebrejde, når noget går galt!” Dette citat tager en sjov drejning på det klassiske mantra om teamwork og understreger den humoristiske side af samarbejde.
 6. “Kaffe: min flydende motivation til ikke at dræbe nogen på arbejdet i dag.” En humoristisk kommentar om den rolle, kaffe spiller i vores “overlevelse” på arbejdspladsen og vores evne til at holde overblikket.
 7. “Hvis plan A ikke virker, så husk at alfabetet har 25 andre bogstaver.” Dette citat opfordrer til fleksibilitet og opfindsomhed i modgang.
 8. “Jeg har ikke rod på mit skrivebord, det er et kreativt kaos!” Dette citat omfavner det faktum, at et rodet skrivebord ikke altid er et tegn på uorganiseret arbejde, men snarere et tegn på kreativitet og produktivitet.
 9. “Gå altid ind på kontoret med et smil… så kan du altid skjule det i kaffekoppen senere.” En sjov påmindelse om vigtigheden af en positiv attitude, selv når dagen ser ud til at være en udfordring fra starten.
 10. “Arbejde smartere, ikke hårdere… medmindre chefen kigger.” – Dette citat opfordrer til effektivitet og intelligens i arbejdet, men med en underforstået advarsel om at opretholde det ydre skær, når det kræves.
 11. “Kontoret: hvor løsningen på alle problemer findes i kaffemaskinen.” – Med en humoristisk drejning på kontorets centrale kaffemaskine, antyder dette citat, at en god kop kaffe kan løse næsten ethvert problem, både på og uden for arbejdet.
 12. “Hvis du ikke kan finde mig, så er jeg sikkert på ‘møde’ i kaffekøen.” – Dette citat indikerer, at kaffepausen ofte bliver et populært tilflugtssted for medarbejdere, der ønsker en pause fra arbejdet og en mulighed for at socialisere.
 13. “Jeg arbejder bedst under pres… især hvis deadline er i morgen!” – Dette citat indikerer ironisk den udbredte tendens til at udsætte arbejdsopgaver til sidste øjeblik og den påståede produktivitet, der opstår under pres.
 14. “Kontoret: hvor kuglepenne forsvinder til et parallelt univers.” – Med en humoristisk vinkel beskriver dette citat det mysterium, der omgiver forsvinden af kuglepenne på arbejdspladsen, og det antyder en slags universel kraft, der forårsager deres forsvinden.
 15. “Jo større skrivebord, desto mere rod… eller er det bare mig?” – Dette citat spiller humoristisk på den almindelige opfattelse af, at et større skrivebord fører til mere rod, og det bringer en personlig tvist til den observation.

Find flere sjove citater i plakatform på:
https://unikplakat.dk/citatplakater/

Ovenstående citater er en påmindelse om den vigtige rolle, humor spiller i at lette stemningen og styrke teamets sammenhængskraft på arbejdspladsen. Når arbejdsbyrden føles overvældende, så husk at grine med dine kolleger – et smil kan virkelig gøre selv den mest hektiske dag lidt lettere.