Bråskovgård efterskole – Priser

Bråskovgård er en efterskole beliggende i det sydlige Østjylland, mellem Horsens og Vejle, og den har 70 hektarer, som eleverne frit kan benytte. Skolen tilbyder seks forskellige, spændende og yderst kreative linjefag, som alle tager udgangspunkt i natur, kreativitet og fordybelse. Af dem kan nævnes, jagtlinjen, fotografering, kokkelinjen, ridning, design og landbrugslinjen.

Alle modtager som udgangspunkt et indkomstbestem tilskud fra staten, og derudover råder skolen over en ekstra sum penge, der individuelt kan ydes som supplerende støtte.

Derudover er der 11 betalingsrater, hvoraf juli er den måned, der ikke bliver medregnet, grundet sommerferien.

Hvis man ønsker at afbryde sit ophold, skal det gøres med fire ugers varsel, og hvis dette ikke overholdes, skal fire ugers ugepris betales, og hertil mister man sit depositum på 3000 kr, Man skal hertil også betale for skoledragt og spillesæt til en værdi af 1000 kr.

Pris på efterskole , ansøgningsskema for supplerende støtte samt regler for bevilling kan alt sammen findes på hjemmesiden. Derudover indeholder siden en masse andre vigtige og spændende informationer, som med garanti vil have en positiv virkning på valget af efterskole. Mange tidligere elever har givet udtryk for, at det har været et super givende, udviklende og spændende ophold, de har været på.

Prisen bør ikke være en hindring for så mange, og hvis man har en god grund og henvender sig, kan man være den heldige modtager af en yderligere støtte.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.