Savsmuld til rygning og heste

Jeg kommer af en familie, som alle har heste, hvor jeg som den eneste ikke selv ejer en. Jeg får dog engang imellem lov til at passe og ride nogle af deres, og det nyder jeg virkelig meget.

Det er afstressende og dejligt at gå op og ned af sådan et kræ, og at ride en tur i skoven engang imellem er noget af det bedste jeg ved. Det at have en hest kræver både tid og penge, og noget af det min familie blandt mange andre ting bruge penge på, er savsmuld. Savsmuld skal stryges ud som et underlag, hesten kan stå på. Lige for tiden køber de Savsmuld til rygning og heste, via dansktraemel.dk, og det er de yderst tilfredse med! Deres savsmuld er lavet af ægte bøgesavsmuld, helt uden bark og lim, og på den måde har det derfor også en rigtig god sugeevne! Det leveres både i fin og grov udgave, så der skulle være til enhver smag.

Hvis det står til mig, passer vi alle sammen på vores natur og vores dyr, og derfor synes jeg, flere bør støtte op om dansktraemel.dk, da de går meget op i, at det er af høj kvalitet og standard, hvilket derfor giver et sundere miljø.

 

Skriv et svar