Jyske Storkøkken – leverandør af storkøkkener til danske virksomheder

Jyske Storkøkken er en virksomhed med stor erfaring indenfor sit felt og mange vellykkede køkkenprojekter bag sig. Hos Jyske Storkøkken gør de nemlig en dyd ud af at kunne levere storkøkkener og kantiner til ethvert behov. Blandt virksomhedens tidligere kunder vil man derfor kunne finde en meget bred kundeskare. Heriblandt kan nævnes børnehaver, skoler, cafeer, forskellige store virksomheder og en lang række af andre firmaer og institutioner. Med hjælp fra Jyske Storkøkken, kan de forskellige kunder nu servere og lave mad under gode og hensigtsmæssige forhold i køkkener og kantiner, hvor inventar af høj kvalitet har været førsteprioritet.

erhvervskøkken

Alt i storkøkkeninventar

Ligesom det er tilfældet ved en ægte jysk mentalitet, er den gode handel i hovedsædet hos Jyske Storkøkken. I deres tilfælde betyder det, at de går op i at have billige og konkurrencedygtige priser. Men for at man som kunde føler, at man har gjort en god handel, skal man jo også helst finde det helt ideelle produkt og gerne netop det produkt, man søgte fra start af. Dette er grunden til, at Jyske Storkøkken går efter at have et bredt sortiment, som består af alt indenfor populært og kvalitetsorienteret storkøkkeninventar.

Udover et stort udvalg af forskelligt storkøkken- og kantineinventar tilbyder virksomheden også indretning af firmaers eller institutioners køkkener og kantiner. Denne service går ud på, at en professionel medarbejder tegner og indretter kundens nye storkøkken eller kantine efter bedste evne, så produktet bliver tilpasset stedets specifikke behov. Hvis man bestiller indretningshjælp fra Jyske Storkøkken, har kunden stadig rig mulighed for selv at have indflydelse på det færdige produkts udformning. Men samtidig sikrer denne service, at den, der sidder med det primære indretningsarbejde, er en professionel, som kan overskue eventuelt kommende problemstillinger, som måske ellers ikke viser sig for det utrænede øje, før det er for sent.

Jyske Storkøkken og deres produkter er som langt de fleste firmaer at finde online. Men skulle man ønske et mere håndgribeligt indblik i Jyske Storkøkkens sortiment, er der også mulighed for dette, da de har en fysisk butik, hvor deres produktudvalg er udstillet. Butikken er at finde på Priorsvej 21, i Silkeborg, og her kan du med fordel tage et kig, hvis du eksempelvis er på udkig efter et nyt erhvervskøkken.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.