Skån kroppen og spar tiden med en motorbør

Min kone og jeg er lige flyttet i et dejligt stort hus med en kæmpe grund. Det er et håndværkertilbud, og der skal derfor laves en hel masse, både køkken, bad og gulve i hele huset. Dertil er haven blevet glemt af tidligere ejer, så der skal rives en masse op, lås græs og graves op diverse steder. Min kone er ikke det store have menneske, så det er kun på grund af, at jeg har lovet at stå for haven, at vi købte et hus med så stor en grund.

Lige nu er der dog så meget, der skal gøres, at det både tager al min tid og alle mine kræfter, og i den forbindelse har jeg været inde på lejma.dk, som udlejer en masse maskiner, herunder flishuggere, trailere, minigravere, og så er der også motorbør udlejning.

For ikke at gå død i haveprojektet har jeg stærkt overvejet at leje mig sådan en motorbør, da den kan indeholde op til 750 kilo gods. På den led behøver jeg ikke rende ligeså meget frem og tilbage, og så vil jeg også skåne min krop.

Min kone er så sød at støtte op om tanken, hun synes nærmest, det ikke kan gå hurtigt nok med at leje den. Man kan leje en motorbør for 400 kr pr. dag , eller otte timer for 320 kr.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.