Waders fra Simms – Så kan du holde dig tør og varm

Min partner og jeg sætter stor pris på, at vi selvfølgelig har en masse tid sammen, hvor vi kan nyde hinanden og opleve verden. Men ligeså meget sætter vi pris på at kunne koble af hver for sig og se venner og veninder. Noget af det, jeg holder allermest af, når jeg ikke er sammen med min kæreste er at spise ude med veninder. Det er så hyggeligt at få sludret om alverdens ting. Hvis jeg skal koble helt af og være mig selv, læser jeg gerne en bog.

Hvis min bedre halvdel skal koble af og hygge sig, fisker han gerne med sine kammerater, og han er rigtig god til det. Han elsker simpelthen at fange sine egne fisk, og de smager jo også så lækkert, så det passer mig helt fint. Han holder både af at stå inde på land og fiske, men han synes også det er dejligt at stå ude i vandet. Til det mangler han nogle nye waders, for dem han har på nuværende tidspunkt er ret slidte. Derudover har vi også en stor fiskedam, som han jævnligt renser.

Jeg vil gerne forkæle ham med et par nye waders, og jeg har derfor været inde på grejbiksen.dk og kigge på waders fra Simms. De ser rigtig gode ud, og det er nogle, jeg køber, ligeså snart jeg har sparet lidt op. De er lidt dyre, men til gengæld er de af hammer god kvalitet!

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.