Terapiforløb er populært blandt mange danskere

Rigtig mange danskere vælger i disse år at søge hjælp fra psykologer – og det er både folk, som allerede oplever at have psykiske problemer, men det er bestemt også folk, der gerne vil undgå at blive ramt af lidelser som eksempelvis depression, stress og lignende.

Med et terapiforløb vil man have mulighed for at komme i dialog med en professionel og erfaren psykolog, som besidder erfaring indenfor en bred vifte af forskellige områder af psykologiens verden og derved have mulighed for at komme sine problemer til livs.

Det kan blandt andet være indenfor:

  • Parterapi
  • Stresscoaching
  • Akut krisebehandling

Kort og godt vil der være et væld af forskellige muligheder for dig, som ønsker et terapiforløb, og det kan være en rigtig god idé at tage kontakt til en psykolog fremfor blot at snakke om disse ting med en, du kender, da en psykolog vil have en mere faglig vinkel på det og vil kunne forstå en række af de bagvedliggende faktorer, der ligger til grund for, at tingene forholder sig, som de gør.

psykolog-i-odense

Flere og flere danskere går til psykolog

Antallet af danskere, der vælger at gå til psykolog, er i løbet af de sidste 5 – 7 vokset ganske betydeligt. Det er begge køn og folk i alle aldre, der vælger at søge hjælp hos psykologer – og det er som oftest indenfor en række forskellige områder.

Dette glæder formanden for Dansk Psykolog Forening, Eva Secher Mathiasen, som påpeger, at det stigende antal af danskere, som henvender sig til psykologer tyder på, at emnet med årene er blevet mindre og mindre tabubelagt.

Psykolog i Odense tager hånd om mange forskellige opgaver

En af de psykologer, der til daglig beskæftiger sig med at hjælpe en bred vifte af forskellige danskere, er Lone Lytken Nielsen, som besidder mange års erfaring i faget som psykolog i Odense.

Skriv et svar