BACKTEE – Dansk golftøj i verdensklasse

BACKTEE er den velkendte danske forhandler af golftøj i højeste kvalitet. BACKTEE står selv for design, markedsføring og salg af produkterne og har stor succes i både ind- og udland. 

Det store udvalg
BACKTEE sælger golfudstyr til både mænd og kvinder. Udvalget spænder fra t-shirts, til regntøj til golfbags. Du kan kort sagt finde alt i golfbeklædning hos backtee.dk! Alt tøj hos BACKTEE er funktionsdygtigt og egnet til alle vejrforhold, så du kan yde dit bedste på golfbanen i alt slags vejr. Deres funktionsdygtige tøj passer alle ind i mindst én af nedenstående fire kategorier.

Vind
Vindtæt materiale beskytter mod den kolde vind. Med et stilfuldt design sikres komfort, åndbarhed og bevægelsesfriheden optimalt.

Sol
Sporty og high performance design. Nyeste teknologier indenfor funktionsdygtigt materiale hjælper til at holde dig afkølet på de varme sommerdage og holder dig samtidig tør i sommervarmen.

Kulde
Tøjet fra BACKTEE er perfekt egnet til det barske, danske efterårsvejr. Fugt holdes væk fra kroppen ved hjælp af det tekniske materiale og flere lag sikrer, at din krop har den optimale temperatur til at kunne præstere på topniveau!

Regn
Med Danmarks mange regndage kan du trygt og roligt trække i regntøjet fra BACKTEE inden du tager på golfbanen. Det vandafvisende materiale holder regnen ude og sikrer, at kroppen stadig kan ånde. Det betyder maksimal komfort og effektiv beskyttelse mod regn.

golfing

Speciel Made in Denmark webshop
Op til den prestigefyldte golfturnering Made in Denmark i Himmerland har BACKTEE udviklet en unik webshop som forhandler golftøj med Made in Denmark logoet, selvfølgelig udført i høj kvalitet som resten af BACKTEEs kollektioner. Du kan se hele udvalget af golftøj fra Made in Denmark kollektionen online – måske en julegavedé til den golfinteresserede?

Skriv et svar