Dansk sengewebshop indtager Skandinavien

Den danske sengewebshop, Bedrenætter.dk har stor succes på det skandinaviske marked. Salget af senge og produkter til soveværelset har vist sig at være en pragtfuld forretningsidé. Det går så godt i forretningen, at man går med tanker om at udvide aktiviteterne til endnu flere lande.

 

Salg af senge til hele Skandinavien

 

Bedrenætter har hovedbase i Ans nær Silkeborg, hvor der arbejdes målrettet på at fastholde den flotte vækst. Den danske webshop sælger hovedsageligt senge til danske forbrugere, men også til forbrugere i mange andre lande. Selvom størstedelen af kunderne er danskere, har der også været modtaget bestillinger fra bl.a. svenskere og grønlændere.

 

Der er store ambitioner med den danske sengewebshop, der fortsat har stort potentiale ifølge de fire unge iværksættere. Virksomheder har tidligere fået massiv medieomtale i bl.a. Finans, Metro Express og TV2 Østjylland. Sidenhen er det gået rigtigt stærkt, og forretningen er blevet løftet til et helt nyt niveau. Der er fart på i virksomheden, hvor der konstant arbejdes på at optimere forretningen på alle faktorer.

 

Ejerne bag Bedrenætter har fastlagt flere ambitiøse målsætninger for deres virksomhed. Virksomheden ejes og drives af brødrene Jonas Byskov, Jacob Byskov og Martin Byskov samt Anders Hemmingsen. De har et ønske om at blive den førende online forhandler af senge på det danske marked. Tilmed drømmer ejerne om at gøre deres webshop til en succes på udenlandske markeder.

 

Millionomsætning og flotte vækstrater

 

Den jyske sengewebshop har så stor succes, at der omsættes for over en million kroner om måneden. Den første millionomsætning på en måned blev opnået allerede på et tidligt stadie. Selvom salget går forrygende, er det ikke ensbetydende med, at ejerne bag vælter sig i luksus og dyre rejser. Derimod har man taget et valg om at geninvestere de tjente penge i virksomheden. Webshoppen blev grundlagt i 2013 og har i sin korte levetid formået at gøre sig bemærket på det danske- og udenlandske marked.

 

Bedrenætter sælger senge med fokus på kvalitet og komfort. Ambitionen er ikke at være de billigste, men derimod tilbyde kvalitetsløsninger, som de selv kan stå inde for. I starten var der stor skepsis omkring idéen med at sælge senge på nettet. Den skepsis blev dog hurtigt gjort til skamme, da den jyske sengewebshop formåede at indkassere salg efter salg. I dag er det mere og mere almindeligt at handle senge på nettet, hvor man kan handle døgnet rundt og kan glæde sig over fantastisk service.

 

Bedrenætter har bl.a. stor fokus på kundeservice, som de mener er alfa og omega, når der skal købes senge til hjemmet. 24-timers support er en fast del af servicen, hvor man kan henvende sig via chat, mail eller telefon. Det er en service, som de færreste konkurrenter han hamle op med, og som forbrugerne sætter stor pris på.

 

Det er endnu uvist, hvilket marked den danske webshop træder ind på næste gang. Ikke desto mindre kan der ikke herske nogen tvivl om, at konceptet kan blive en stor succes på udenlandske markeder. Foreløbigt har man satset på det skandinaviske marked, hvor forretningen går eksemplarisk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.