Et godt netværk – www.nordic-network.eu

I dag er det ikke blot teknologiske netværk, der er udslagsgivende for virksomhedernes succes – også partnernetværk og samarbejdet med andre virksomheder bliver mere og mere betydningsfuld. IT-Kontor GmbH & Co. KG har erkendt denne udvikling og tilsluttet sig til Nordic Network Centers netværk.
Siden 2005 tilbyder den unge virksomhed IT-Kontor GmbH & Co. KG tjenesteydelser inden for områderne informations- og kommunikationsteknologi. Virksomheden har kontor i Flensborg, Kiel og Hamborg og er en af de førende virksomheder inden for IT-branchen i Nordtyskland.
IT-Kontor understøtter deres kunder ved valget og planlægningen af netværksinfrastruktur, styresystemer og den dertilhørende hardware. Kompetent og faglig viden, individuelle koncepter, økonomiske systemløsninger og projektmanagement er blevet til IT-Kontors kendetegn.
EDB er midlet til formålet. Derfor samarbejder virksomheden med erfarende partnere. Med indtræden hos Nordic Network Center vil IT-Kontor udvide deres partnernetværk. Hos NNC bliver networkernes kompetencer og erfaringer sammenført, for at tilbyde kunderne den bedst mulige service. Kompetencecentret befinder sig i Flensburg-Handewitt i nærheden af den tysk-danske grænse. De internationale kunder får en omfattende service på deres mordersmål, som gør det muligt at ordne alt hvad der er nødvendigt for et selskabsetablering i Tyskland – og det på kun én dag.


Vil du være blogger på Dansk Handel og Erhverv?
Vi tillader oprettelse af profil og udgivelse af egne artikler på sitet. Vi kræver blot at du overholder vores retningslinjer.
Bliv gæsteblogger

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *