Et godt netværk – www.nordic-network.eu

I dag er det ikke blot teknologiske netværk, der er udslagsgivende for virksomhedernes succes – også partnernetværk og samarbejdet med andre virksomheder bliver mere og mere betydningsfuld. IT-Kontor GmbH & Co. KG har erkendt denne udvikling og tilsluttet sig til Nordic Network Centers netværk.
Siden 2005 tilbyder den unge virksomhed IT-Kontor GmbH & Co. KG tjenesteydelser inden for områderne informations- og kommunikationsteknologi. Virksomheden har kontor i Flensborg, Kiel og Hamborg og er en af de førende virksomheder inden for IT-branchen i Nordtyskland.
IT-Kontor understøtter deres kunder ved valget og planlægningen af netværksinfrastruktur, styresystemer og den dertilhørende hardware. Kompetent og faglig viden, individuelle koncepter, økonomiske systemløsninger og projektmanagement er blevet til IT-Kontors kendetegn.
EDB er midlet til formålet. Derfor samarbejder virksomheden med erfarende partnere. Med indtræden hos Nordic Network Center vil IT-Kontor udvide deres partnernetværk. Hos NNC bliver networkernes kompetencer og erfaringer sammenført, for at tilbyde kunderne den bedst mulige service. Kompetencecentret befinder sig i Flensburg-Handewitt i nærheden af den tysk-danske grænse. De internationale kunder får en omfattende service på deres mordersmål, som gør det muligt at ordne alt hvad der er nødvendigt for et selskabsetablering i Tyskland – og det på kun én dag.

Skriv et svar