Investér i dine medarbejderes sundhed med en vandmaskine i virksomheden

Som virksomhed har man et ansvar for, at sine ansatte har et godt arbejdsmiljø. En måde at skabe et godt miljø på kan være at anskaffe sig en vandmaskine, som dine ansatte kan benytte sig af. Det kan være med til at øge sundheden på arbejdspladsen, da vand er en vigtig del af kroppens daglige behov. Med en vandmaskine kan dine ansatte tappe friskt vand, når de har lyst, og på den måde kan man forebygge en del af de problemer, man kan få, når man får for lidt vand. Det kan for eksempel være hovedpine, og i sidste ende kan for lidt vand medvirke til de første symptomer på stress. Med friskt vand dagligt er du derfor med til at øge dine ansattes sundhedsvaner.

vandmaskine

Vær et forbillede for andre virksomheder

Mange virksomheder, skoler og organisationer bruger allerede vandmaskiner. Det har vist sig at være en fornuftig investering, da flere og flere har benyttet sig af muligheden for at drikke mere vand i hverdagen. Som en virksomhed med en vandmaskine er du et forbillede for andre virksomheder, da du signalerer, at dine ansatte betyder meget for dig ved at give de ansatte en glimrende mulighed for at øge deres vandindtag og dermed investere i deres sundhed.

Forøg arbejdsglæden på din arbejdsplads samtidig med at du hjælper miljøet

Når du har en vandmaskine på arbejdspladsen, er du også med til at støtte miljøet. I forvejen er der en stor industri for vandflasker af plastik, som ofte bliver smidt i skraldespanden. Hvis du har en vandmaskine, støtter du derfor miljøet, når dine ansatte fylder friskt vand i deres glas i stedet for at købe vand på plasticflasker.

Vandmaskinen kan ofte ses som et frirum, hvor dine ansatte kan mødes og få et glas vand og en snak. Det forøger arbejdsglæden og sundheden på arbejdspladsen, når folk har muligheden for at tappe friskt vand af en vandmaskine i stedet for at lade vandhanen løbe, indtil vandet bliver koldt nok.

Skriv et svar