MWS-Buchhaltungsservice og Nordic Network Center starter samarbejde

MWS Buchhaltungsservice – et etableret bogføringsselskab for forskellige virksomheder og brancher – og Nordic Network Center (NNC) har besluttet at samarbejde om virksomhedsrådgivning for udenlandske virksomheder, der vil etablere sig i Tyskland.

NNCs mål er, at skaffe et netværk for udenlandske virksomheder, der vil etablere sig i Tyskland. NNC tilbyder alle nødvendige tjenesteydelser, som en virksomhed har brug for. Tilbuddet omfatter formale modaliteter, forsikringer, rådgivning af fast ejendom, skatterådgivning og revision, juridisk rådgivning, bogføringsservice, coachings og varmemesterservice. NNCs ”One-Date-Establishment” betyder, at ét møde er nok for at klare etableringen i Tyskland. Denne service tilbydes på kundernes modersmål (dansk, tyrkisk, japansk, græsk, …).

Talrige partnere, som kaldes Advanced Networker, understøtter NNC og inHouse Networkerne, heriblandt banker, offentlige institutioner, regionale operatører som eventfirmaer, videoproducenter, kommuner eller virksomheder, der tilbyder oversættelsesarbejde. Nu har også MWS-Buchhaltungsservice besluttet at flytte ind i Nordic Network Center og at blive en del af netværket.

”Den stigende interesse for Nordic Network Center og for etableringen i Tyskland har udløst denne kooperation. På grund af et godt netværk af etablerede og rutinerede virksomheder, er vi i stand til at tilbyde omfattende service til både virksomheder med erfaring og til virksomheder i startfasen. Vi søger konstant efter nye partnere, således at vi udvider netværket løbende”, siger Monika Walther, som er indehaver og virksomhedsleder af MWS-Buchhhaltungsservice.

Under mottoet “først informere sig – så planlægge, undgå fejl – starte og etablere sig succesrigt” kan interesserede iværksættere og virksomheder få informationer på MWS-Buchhaltungsservices hjemmeside www.mws-buchhaltungsservice.de eller på Nordic Network Centers hjemmeside www.nordic-network.eu.

Om MWS-Buchhaltungsservice
Med mere end 20 års erfaring er MWS-Buchhaltungsservice en specialist for intelligent outsourcingsløsninger af bogføringsmæssige virksomhedsprocesser. Digital onlinebogføringfor alle finansielle regnskabsområder laver virksomheden til en High-End servicevirksomhed for outsourcing af finansbogføring. MWS-Buchhaltungsservice ordner det komplekse finans- og regnskabsvæsen gennem outsourcing med digital workflow, onlinebogføring og digital regnskabsføring.Kontakt
MWS – Buchhaltungsservice
Lindemannstraße 7
82327 Tutzing
Telefon: 08158 – 3773
Telefax: 08158 – 999 872
E-mail: mws-buchhaltungsservice@gmx.de
www.mws-buchhaltungsservice.de

Om Nordic Network Centret (NNC)
Nordic Network Center tilbyder et netværk for etableringen i Tyskland. Netværket rådgiver og vejleder kompetent og målrettet om skat og revision, forsikring, juridiske spørgsmål, videreuddannelser, fast ejendom, energi og om alle praktiske oplysninger om etableringen på det tyske marked.

Kontakt
Nordic Network Center
Etablierung in Deutschland
Alter Kirchenweg 83
24983 Handewitt
Telefon:+49 (0)4608/90 29 73 10
Telefax: +49 (0)4608/90 29 73 99

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.