Ny portal samler alle ejendomsmæglere i Danmark et sted

De omkring 1.200 ejendomsmæglerbutikker og knap 3.000 ejendomsmæglere er blevet samlet i én portal, der henvender sig sælgere af boliger – men også giver et unikt overblik over branchen for ejendomsmæglere i Danmark.

Branchen for ejendomsmæglere i Danmark er blevet mere gennemsigtig med den nye portal Habita.dk, der giver både folk i boligbranchen og boligsælgere et unikt indblik i hvem der er hvem. ejendomsmaegler-i-danmark

På portalen har man et overblik via et let brugbart kort over alle de forskellige ejendomsmæglere i ens lokalområde – og man har mulighed for at sammenligne de forskellige ejendomsmæglere idet at Habita.dk har åbnet for at brugere kan anmelde ikke blot ejendomsmæglere (som gennem et års tid har været kendt på Boligsiden.dk) men også de enkelte ejendomsmæglere.

På den måde er det ifølge Habita.dk meningen, at der over for både boligsælgere og internt i branchen kan skabes gennemsigtighed omkring den enkelte ejendomsmægler.

God i forhold til ejendomsmæglerens karrieremuligheder

Set fra den enkelte ejendomsmægler kan anmeldelserne på Habita.dk være med til at styrke dennes muligheder i tilfælde af et eventuelt jobskifte i ejendomsmæglerbranchen.

Positive anmeldelser fra sælgere kan være nyttige for den enkelte ejendomsmægler som en del af den blåstempling som en fremtidig arbejdsgiver i branchen kigger efter. Særlig hvis ejendomsmægleren kigger efter nyt job uden for sin nuværende by.

Uafhængig af kæder og brancheforeninger

Mens eksempelvis Boligsiden.dk er ejet af ejendomsmæglerbranchen (DE), er Habita.dk uafhængig – ligesom eksempelvis boligsøgningssitet Boliga.dk – der henvender sig primært til de boligsøgende (og kun i mindre grad til de boligsælgende).

Uafhængigheden gør, at ejendomsmæglerne ikke kan påvirke fremstillingen på portalen af den enkelte ejendomsmægler, hvilket skal sikre gennemsigtigheden for brugeren/boligsælgeren, men også internt mellem ejendomsmæglere i branchen.

Tusindvis af ejendomsmæglere i Danmark ét sted

På Habtia.dk er der unikke sider til omkring 3.000 ejendomsmæglere og omkring 1.200 ejendomsmæglerbutikker, hvilket samlet set giver en af de mest dækkende oversigter i ejendomsmæglerbranchen.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.