Scandinavian Language Service bliver medlem af Nordic Network Centers netværk

Den gensidige interesse mellem tyske og skandinaviske virksomheder er vokset i de senere år. Nordic Network Center i Flensburg-Handewitt tilbyder en omfattende service for virksomheder, som er interesseret i etablering i Tyskland. I centret samarbejder virksomheder med international erfaring for at opnå stærke synergieffekter for den grænseoverskridende handel.

Scandinavian Language Service er specialist i oversættelser og lokalisering. Virksomheden med hovedkontor i København og Aachen har specialiseret sig i oversættelse til de skandinaviske sprog. Scandinavian Language Service understøtter tyske virksomheder ved etablering i Danmark, Sverige og Norge.

Sprogspecialisterne supplerer Nordic Network Center med værdifuld, faglig viden rundt om lokalisering af hjemmesider, webshops eller præsentationsmateriale, og med deres store antal af internationale partnere. Scandinavian Language Services direktør, Luciano Lykkebo, glæder sig til samarbejdet: ”Nordic Network Center er internationalt. Her kan vi tilbyde vores service og profitere af netværkets kompetencer.”

Synergieffekter gennem aktivt samarbejde
NNCs medlemmer har en fælles interesse: Den grænseoverskridende handel. Kompentencer og erfaringer bliver sammenført for at oprette et center for internationale virksomheder, som søger et netværk og partnere.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.