Vil du have mere produktive medarbejdere? Forkæl dem!

Hvis du driver en virksomhed, så ved du også hvor vigtigt det er at dine medarbejdere er produktive, at de ikke bare sidder og laver ingenting, men at de rent faktisk for løst nogle opgaver. Men hvordan kan man sørge for at ens medarbejdere bliver mere produktive, det giver vi dig nogle tips til her. Det vigtigste i din virksomhed bør være dine medarbejderes trivsel, når de har det godt og er glade for deres arbejde og de føler de gør en forskel, så smitter det af og i vil som team have nemmere ved at tiltrække de gode kunder, fordi i har en god og positiv energi.

Vis at du værdsætter deres arbejde

Det første du kan gøre er at vise dine medarbejdere at du rent faktisk værdsætter dem og er glad for det arbejde de laver. Det kan du gøre ved at holde små møder og samtaler med dem som gør det godt. Når de løser en opgave, så vær den første til at minde dem om at det de laver har stor betydning. Jo mere dine medarbejdere bliver rost jo gladere vil de blive og jo mere mening vil deres arbejde give dem, så husk ros.

Giv komplimenter og fremhæv gode medarbejdere

En ting du kan gøre er at give komplimenter, det skal ikke bare være løse og ligegyldige komplimenter som du ikke mener, for så bliver du hurtigt gennemskuet, sig det når du mener der. Fremhæv de medarbejdere som gør det ekstra godt, det kan være i et internt nyhedsbrev eller som en opdatering på jeres sociale medier hvor i fortæller om hvorfor netop denne medarbejder er så vigtigt for jer.

Giv præmier og gaver

Det er bevist mange gange at små gaver kan gøre os glade og vi elsker alle sammen at få dem. Hvis du har et team hvor du direkte kan måle på tal, hvem der gør det bedst, så motiver dem ved at udlove nogle præmier til dem som gør det ekstra godt. Det er især set hos salgsteams som ofte finder motivation ved store og flotte præmier.

Hvis du vil have flere forslag til gaveideer du kan købe til dine medarbejdere, så kig på Gavespot.dk, her kan du finde alverdens gaver til alle formål. Det behøves ikke altid være store og dyre gaver du giver til dine dygtige medarbejdere, det kan ofte bare være en biograftur for to, en aften med mad, vin og teater eller måske en anden god oplevelse. Mulighederne er rigtig mange og som sagt behøves det ikke være specielt dyrt.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.