Analyseinstituttet Key Point Research lancerer nyt online forbrugerpanel

Det danske analyseinstitut, Key Point Research, med base på Fyn har netop lanceret deres seneste initiativ. Det nye Initiativ lanceres under navnet ’Dansk Onlinepanel’ og skal med tiden blive Danmarks største forbrugerpanel.

Om Key Point Research

Key Point Research er et analyseinstitut som har specialiseret sig indenfor gennemførsel af kvantitative analyser med dataindsamling via internettet. Det er derfor en naturlig udvikling at starte eget forbrugerpanel.

Hos Key Point Research gennemføres et bredt udvalg af markedsanalyser, heriblandt

  • Konkurrentanalyse
  • Målgruppeanalyse
  • Produktanalyse
  • Reklameanalyse/effektmåling
  • Koncept-/emballagetest
  • Trackinganalyse
  • Kendskabsanalyse
  • Imageanalyse

Herudover gennemføres også medarbejderanalyser og hvis en virksomhed har behov for en skræddersyet løsning, er dette også muligt.

Om Dansk Onlinepanel

Dansk Onlinepanel bliver et forbrugerpanel, som vil bestå af engagerede danskere som har både tid, lyst og overskud til at give deres mening til kende. Panelets formål vil være at indsamle nyttig viden blandt danskerne til hjælp for danske virksomheder. Som medlem af Dansk Onlinepanel bestemmer man selv hvor ofte man ønsker at deltage i undersøgelserne og hvis man på et tidspunkt ikke længere ønsker at være medlem, kan man til en hver tid melde dig ud igen. Det er naturligvis fuldstændig gratis og uforpligtende at være medlem og man er garanteret sikre håndtering af personlige oplysninger.

De emner som vil blive behandlet i panelet vil være meget varierede og kan spænde fra politiske meningsmålinger til indkøbsvaner.

Dansk Onlinepanels medlemmer vil man med jævne mellemrum få tilsendt en e-mail med en invitation til at deltage i undersøgelser via internettet. Den tid medlemmerne bruger på at besvare spørgeskemaet bliver belønnet med et kontant beløb, som man kan få udbetalt eller donere til velgørenhed.Hvis du er et engageret og hjælpsomt menneske som gerne vil påvirke din omverden og har lyst til at give din mening til kende, så kan du blive medlem af Dansk Onlinepanel på:

Da virksomhederne i denne artikel ikke længere eksisterer, har vi valgt at fjerne linkene.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.