Dansk webshop har succes med salg af havemaskiner

Skovhavehuset.dk har stor succes med deres webshop. De fører et stort udvalg af havemaskiner, som passer både til dig med den store eller lidt mindre have.

Både fysisk butik og webshop
Det hele startede i Slagelse tilbage i 1959, hvor Skov & Havehuset blev startet. Undertiden blev virksomheden godt kendt i lokalmiljøet og har indenfor de seneste år åbnet op for salg til resten af landet igennem deres webshop. Som en del af deres service tilbyder skovhavehuset.dk også reparation af de havemaskiner du køber hos dem. Der er mange teknikere tilknyttet, som har de nødvendige certificeringer og uddannelse for, at kunne udføre service på dine maskiner.

chainsaw-safety-hero

Et stort udvalg af havemaskiner
skovhavehuset.dk fører som sagt et stort udvalg af havemaskiner til alverdens gøremål. Du kan købe et stort udvalg af havetraktorer hos dem, men du kan også sagtens finde en billig motorsav, hvis det er det du står og mangler.

Lær skovhavehuset.dk at kende her
Du kan se lidt mere om, hvem skovhavehuset.dk er ved at se lidt nærmere på deres Youtubekanal, som de jævnligt lægger nye videoer op på. Du kan bl.a. se denne!

Skriv et svar