På ferie i Blokhus

Jeg elsker dansk sommer, når vejret vel at mærke er nogenlunde tørt og solrigt. Jeg ved ikke, om jeg foretrækker ferie i Danmark frem for udenlandsferier, men jeg holder meget af at besøge og opleve spændende dele af lille Danmark. Jeg må indrømme, at jeg ikke har oplevet så meget kulturelt, som jeg gerne  ville, men det kan jo nås endnu.

En ting jeg gerne vil opleve er Blokhus.. Det er ikke med et ønske om at opleve en masse kulturelt, men for at nyde livet og slappe af. Lidt kulturelt vil jeg dog rigtig gerne opleve, men det bliver nok mest gallerier og måske et enkelt museum.

God mad skal der også til, og jeg er vild med fisk og skaldyr! Derfor overvejer jeg kraftigt at tage et smut forbi Restaurant Futten, der ligger på Høkervej, næsten ud til vandet. Jeg har været inde på deres hjemmeside, http://futten.dk/ , og det ser pisse hyggeligt ud! En hel pandestegt rødspætte er bestemt en ret, mine tænder løber i vand efter… og så lige med et glas kold hvidvin til, så er den hjemme!

Lige meget hvem jeg ender med at tage med til Blokhus, skal vi besøge den her restaurant! Man kan altså også få bøffer, skal det siges, til dem der måske ikke er vild med fisk 😉

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.