På ferie med familien i Danmark

Jeg savner sommer! Jeg ser virkelig frem til langt lysere, mere varme dage, hvor man ikke behøver at pakke sig ind, og hvor man med glæde står op om morgenen i stedet for at pakke sig ekstra meget ned under dynen, når alarmen ringer. Jeg kan ikke fordrage vinter.. kun lige juledagene, men så er jeg heller ikke mere begejstret!

Sommer, sommer, sommer kom til mig!

I år skal jeg både til udlandet, jeg kender endnu ikke destinationen, og til Blokhus i et dejligt sommerhus. Udlandet er med min kæreste og Blokhus er med familien.

I blokhus skal vi som udgangspunkt bare slappe af, se et enkelt galleri eller to, i sommerland og gå lange ture.. jeg tror også, jeg skal kigge – og drømme om både, og vi skal også ud at have den lækreste mad! Café Laden er en skøn café, jeg har fået anbefalet, og derfor vil jeg prøve at overtale familien til at tage dertil.

Når jeg kigger på hjemmesiden, http://cafeladen.dk/, får jeg indtrykket af, at det er et smadder hyggeligt sted, hvor flere generationer vil føle sig godt tilpas. Stedet oser af charme og historie, og jeg har fået at vide, at betjeningen og maden lever op til forventningerne.

 

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.