Professionel rehabilitering i Vejle

Hvis man har haft en blodprop i hjernen, en hjerneblødning, kræft- eller hjertesygdom kan man risikere også at pådrage sig en hjerneskade. Den kan sommetider kræve professionel rehabilitering, hvis der er sket en funktionsnedsættelse.

rehab-652x357

Vejlefjord Rehabilitering har eksisteret igennem 100 år og været en stor aktør indenfor rehabilitering. Gennem høj faglighed og med fokus på viden, ansvarlighed samt nærvær og dialog har Vejlefjord Rehabilitering hjulpet patienter med at blive uafhængige og selvhjulpne. Hvor det ikke har været muligt har Vejle Rehabilitering hjulpet med at skabe de bedst mulige rammer og forudsætninger for patienten, så livskvalitet er opnået.

Med både tilbud for børn, voksne samt offentlige ansatte og læger kan Vejlefjord Rehabilitering tilbyde rådgivning om genoptræning hele vejen rundt. For børn handler det om rehabilitering efter udviklingsforstyrrelse, hjerneskader samt rådgivning til de pårørende, der har med barnet eller den unge at gøre. Vi afholder nemlig konferencer og kurser, der kan besvare mange af de spørgsmål og bekymringer, som de pårørende har. Dette giver barnet den bedste forudsætning for rehabilitering.

For voksne handler det mere om professionel rehabilitering efter pådraget hjerneskade, som følge af ulykke, hjerneblødning eller blodprop, der kan have negativ effekt på funktionsdygtigheden.

For de offentlige ansatte i kommunen såvel som læger samarbejder vi meget og underviser i professionel rehabilitering. Det er meget vigtigt at fagligheden bliver delt på tværs af de offentlige instanser.

Det hele med fokus på at patienten oplever en behandling med høj kvalitet, baseret på viden og vækst i faglighed. Vi fokuserer på at være tilgængelige og synlige i rehabiliteringen af patienterne. Vi ønsker at være kendte for vores høje kvalitet og faglige ekspertise og er stolte af de værdier, som vores professionelle rehabilitering i Vejle er bygget på.

 

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.