Specialværksted i Aarhus, til dit køretøj

Dit bremse og koblingsværksted i Aarhus

Bremsegaarden, beliggende i Brabrand i Århus er et specialværksted, der er specialister indenfor håndtering og generel reperation af bremsedele. Bremsegaarden udfører blandt andet diverse opgaver indenfor autoopret. Disse opgaver er fx noget som reparation og renovering af caliper, køler, motor og kardanaksler. De servicerer mange forskellige køretøjer, hvoraf nogle eksempler er almindelige personbiler, vare – og lastbiler, maskiner til landbrug, trailers, busser og traktorer. På bremsegaarden.dk, kan man få et lidt bedre indblik i, hvilke ydelser de udfører, og kardanaksel reparation og renovering er en af de opgaver, de har mange års erfaring med. De hjælper både private såvel som erhvervskunder, og hvis man har de mindste spørgsmål, kan man kontakte dem via telefon og mail, og de er altid klar til at hjælpe.

Hvad er et kardan?

Et kardanaksel bruges til kraftoverføring, altså et aksel, der overfører trækket imellem gearkasse og bagaksel, og de findes blandt andet i biler med baghjulstræk og frontmotor, men de findes også i mange forskellige landbrugsmaskiner og påhængskøretøjer generelt.

Brug for hjælp?

Tag kontakt til Bremsegaarden, hvis du oplever, at nogle af ovenstående ting skal repareres, de er altid til at få fat på, og de har åbent fra kl. 7-16 mandag-fredag.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.