Virksomheden mobileCARD vil revolutionere visitkort i erhvervslivet

Den danske virksomhed mobileCARD har udviklet en app, som har til formål at revolutionere den måde, som profiler i erhvervslivet udveksler visitkort med hinanden.

mobileCARD har udviklet en app, som giver folk i erhvervslivet muligheden for at udveksle visitkort med hinanden – digitalt. Løsningen er med til at løse et hav af udfordringer, som ellers kan være forbundet med brug af traditionelle, trykte visitkort.

online visitkort

Et digital visitkort løser et væld af problemer

Ved at folk i erhvervslivet vælger at gøre brug af muligheden for at anvende online visitkort, forsvinder mange af de forskellige udfordringer ved det traditionelle visitkort.

  • Visitkortene bliver ikke væk

En problematik ved de traditionelle visitkort er, at den/de personer, som man giver sine visitkort til, kan komme til at smide disse væk. Dette kan i høj grad vise sig at være at problem, hvis 2 parter har planer om at lave forretninger sammen. Ved at gøre brug af online visitkort via mobileCARDS app, er denne udfordring væk, da parterne blot kan åbne appen og finde kontaktinformationer på hinanden.

  • Ændringer kan foretages når som helst

Har man som medarbejder i en virksomhed fået trykt 500 eller 1.000 visitkort, kan disse naturligvis ikke blot ændres fra den ene dag til den anden. Vælger man derimod at gøre brug af en app som mobileCARD, vil man på ganske kort tid kunne ændre kontaktinformationer som f.eks. virksomhedsadresse, telefonnummer eller mail. Dette gør derfor en løsning som mobileCARD til en særdeles fleksibel løsning set i forhold til de gamle, traditionelle visitkort.

Hvad koster det at få et digital visitkort?

Har man som virksomhed eller som privatperson med aktiviteter i erhvervslivet lyst til at få et digital visitkort, vil man kunne prøve mobileCARD af de 14 dage, således man har mulighed for at opleve de mange fordele, som et online visitkort byder på.

Såfremt du ønsker at læse mere omkring mobileCARD, som tilbyder en fleksibel og anderledes løsning med brug af online visitkort, kan du med fordel læse mere om virksomhedens hjemmeside, mobilecard.dk.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.