Tag dit praktikophold Spanien.

At begå sig i den store verden og få erfaringer fra andre steder end moderlandet bliver mere og mere eftertraktet hos unge mennesker. Især studerende fra mange af de danske universiter og erhversakadamier, udnytter at de har muligheden, og vælger at tage et praktikophold, eller et semester i udlandet

Animafest experience er en gruppe på over 250 hoteller og resorts, der i samarbejde finder de bedste og rigtige praktikophold til de rigtige og kvalificerede studerende.
Animafest experience tilbyder de studerende, gratis måltider, gratis boligforhold og 300 euro pr. måned, samt fri service.

Vi har mange forskellige destinationer rundt omkring i Spainen, der hver især har sin charme. Er du til sol og strand, er destinationerne som Ibiza, Mallorca og de forskellige byer nord for Barcelona måske en mulighed. Hvis du mere er interesseret i at komme til en storby, kan destinationerne som Valencia og Madrid måske have din interesse.

Hvis dette har fanget din interesse, og at du nu brænder for at tage dit praktikophold i Spanien, skal du gå ind på vores hjemmeside, hvor du vil finde yderligerer information. På vores hjemmeside finder du information om, hvilke slags praktikophold vi tilbyder og meget mere. Ydermere kan du oprette dig allerede idag, og blive tilbudt et dejligt praktikophold.

Gå ind på vores hjemmeside, eller send os en email og vi vil hjælpe dig igang.

Website:http://Animafestexperience.com

Email: Info@animafestexperience.com

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.