Sønderjysk gourmet-restaurant laver udsøgt gastronomi

Den sønderjyske gourmet-restaurant, Fakkelgården, har i tidens løb tilberedt tusindvis af retter for restaurantens gæster – og maden er bestemt ikke bare hvad som helst.

Fakkelgården er en gourmet-restaurant, hvor den udsøgte smagsoplevelse, kvalitet samt brug af gode råvarer er væsentlige nøgleord og kerneværdier, der værnes om.

Restaurant sønderjylland

Tilbyder gastronomiske oplevelser til store og små selskaber

Restaurant Fakkelgården har igennem de sidste mange år tilberedt tusindvis af retter for de mange gæster, der hvert eneste år lægger vejen forbi den sønderjyske restaurant.

Fakkelgården tilbyder den dag i dag ikke bare gæster, der ønsker en udsøgt smagsoplevelse mulighed for at spise til aften samt mulighed for overnatning på hotellets værelser.

Efterhånden har Fakkelgården nemlig også hvert år rigtig mange selskaber, der eksempelvis ønsker at afholde jubilæum, bryllup, fødselsdagsfest, firmafest eller lignende, hvortil der bliver serveret delikat mad lavet fra bunden af de absolut bedste råvarer.

Virksomheden er i besiddelse af et væld af storkøkkenudstyr og er generelt gearet til at kunne tage hånd om madlavning til både store såvel som små arrangementer.

Mad og overnatning kan bookes online

Hvis man godt kunne tænke sig at opleve Fakkelgårdens delikate og udsøgte retter, eller man gerne vil overnatte i gode omgivelser, har man som gæst mulighed for let og hurtigt både at booke overnatning på hotellet, plads i restauranten eller en af de forskellige opholdspakker, som Fakkelgården tilbyder.

Vælger man som gæst at få en opholdspakke, vil man få sig en samlet pakkeløsning, som både består af overnatning på et af hotellets mange værelser samt lækker mad i restauranten.

Som overnattende gæst har man naturligvis også mulighed for at stifte bekendtskab med hotellets store og flotte morgenmadsbuffet, hvor man som gæst frit kan vælge og vrage mellem et væld af retter for enhver smag.

Gourmetrestaurant i Sønderjylland

Overvejer du at aflægge gourmetrestauranten et visit, så du har mulighed for at få en fantastisk oplevelse, hvor du får smagt på udsøgte specialiteter og desuden får lov til at bo i gode omgivelser, er der bestemt ingen tvivl om, at det vil være en rigtig god start at få taget et kig på virksomhedens hjemmeside, hvor der vil være rig mulighed for at finde mange flere informationer omkring stedet samt om, hvordan du kan booke mad og overnatning online.

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret.