Industriopvaskemaskine til virksomheder

Hvem klarer opvasken på arbejdspladsen? De fleste virksomheder og cateringkøkkener anvender som regel en opvaskemaskine, og som oftest bliver anvendt flere gange i løbet af en dag, men der kan være stor forskel på, hvor ren servicen bliver og samtidig er der også stor forskel på hvor hurtigt, forskellige opvaskemaskiner er til at rengøre servicen.
En opvaskemaskine er efterhånden en nødvendighed i mange virksomheder, for hvem gider lige og tage opvasken efter frokostpausen? Som oftest har man allerede mange andre arbejdsopgaver der står og venter. En almindelig opvaskemaskine bruger normalt længere tid på at rengøre servicen, end hvis man f.eks. anvender en industriopvaskemaskine. Derfor kan det være en fordel for virksomheder, og ikke mindst catering køkkener, at investere i en industriopvaskemaskine i stedet for en almindelig opvaskemaskine. En almindelig opvaskemaskine kan bruge et sted mellem 45 og 120 minutter for en normal 40 graders vask, og det kommer an på hvor mange funktioner der skal anvendes.
En industriopvasker derimod skyller ved 82 grader og de korte vaskeprogrammer ved varmvandstilslutning tager omkring 20 minutter. Og vælger man f.eks. en glasopvasker, ja så kan man få rene glas på bare 120 sek.!

Hætteopvasker

En hætteopvasker er en opvaskemaskine der som navnet antyder, har en ”hætte” man løfter op, og så kan man placere en bakke, og efterfølgende lukke hætten nedover servicen igen. En hætteopvasker har en vaskecyklus der lyder på 1/1,5/2/3/5 minutter, og er dermed en effektiv opvaskemaskine man kan betjene i en god ergonomisk højde. En hætteopvasker anvendes typisk i et industri-/ cateringkøkken.

Underbordsopvasker

En underbordsopvasker er som navnet antyder ligesom en almindelig opvaskemaskine, da den er placeret under bordet og betjenes med en frontklap. En underbordsopvaskemaskine har en vasketid mellem 150 – 520 sekunder, og har typisk også en automatisk sæbe- og drænpumpe. En underbords-industriopvaskemaskine kan med fordel både anvendes på en arbejdsplads, hvor der er behov for en hurtig og effektiv opvask i kantinen, men en underbordsopvasker kan også anvendes i et industri-/cateringkøkken.

Glasopvasker / baropvasker

En glasopvasker / baropvasker anvendes typisk på barer eller steder hvor der er behov for effektivt, at få vasket mange glas på én gang, og på meget kort tid. En glasopvasker har typisk en vasketid på kun 120 sekunder og skyller ved 85 grader. En glasopvasker kan med fordel også anvendes i større kantiner, hvor der bliver anvendt mange glas/krus i løbet af en arbejdsdag.

Hvor lang tid holder en industriopvasker?

De fleste professionelle industriopvaskemaskiner er opbygget med forstærkede og driftssikre konstruktioner. Dette giver en industriopvaskemaskine en lang levetid – faktisk helt op til 15.000 driftstimer.

Skriv et svar