Dansk webshop med stor succes af salg af iPhones

Vi kommer ganske enkelt ikke udenom, at det er iPhone, der er den mest solgte telefon her i landet. Der er ikke mange konkurrenter, der har en model, der er solgt i nærheden af lige så mange gange som iPhone. Derfor er det ikke svært at se, hvad der er den foretrukne telefon blandt de danske forbrugere, men det er dog heller ikke svært at se, at der er mange danskere, der ikke helt er villige til at betale prisen for en helt ny iPhone. Det er også ganske forståeligt, for oftest befinder prisen sig mellem 6.000 kr. og 8.000 kr., hvilket kan være rigtig mange penge for nogle personer og derfor ender de med at fravælge en iPhone.

Dansk webshop har fået succes med salg af iPhones

Der er med garanti rigtig mange, der har lagt mærke til dette, men der er dog en dansk webshop, der virkelig har formået at spinde guld på det faktum, at danskerne ikke ønsker at betale alt for mange penge for en iPhone, men derimod heller ikke har noget problem med at investere i en brugt telefon. Denne webshop hedder Phonetrade og de har specialiseret sig i et opkøbe brugte iPhones, for derefter at sætte dem i stand og sælge dem videre til en bedre pris end langt de fleste brugte telefoner på markedet. Derfor er det også et helt oplagt sted at gå på jagt, hvis du skal finde en ny (men dog brugt) iPhone.

Markedet for brugte iPhones er stort

Hver eneste dag bliver der købt og solgt rigtig mange iPhones rundt omkring i Danmark, så der er bestemt ikke nogen tvivl om, at der er tale om et stort marked. Virksomheden har allerede et par år på bagen og har vokset eksplosivt lige siden start, hvilket naturligvis også blot bevidner om, at der er tale om et stort marked, hvor der er masser af potentiale for at vokse yderligere. Der bliver købt rigtig mange iPhones hos Phonetrade og der bliver bestemt også sat rigtig mange iPhones i stand, som derefter bliver videresolgt til de danske forbrugere via deres webshop. Det betyder også, at det faktisk er et oplagt sted at søge hen, hvis du har en iPhone, du gerne vil have solgt, uden det store besvær.

Hvad er forskellen på en brugt telefon herfra og DBA?

Der er med garanti mange, der sidder og tænker, hvad forskellen egentlig er på en iPhone, der stammer fra Phonetrade og en iPhone, der blot er blevet købt på en portal som f.eks. DBA. Selve telefonen er i langt bedre stand, når den kommer fra Phonetrade, da de selv sørger for at sætte den i stand, inden de sælger den og dertil er Phonetrade også en registreret virksomhed, hvilket betyder, at du også får både 14 dages fuld returret med og dertil får du også hele 24 måneders reklamationsret – det får du bestemt ikke, hvis du køber en brugt iPhone hos en anden forbruger, så hvis telefonen går i stykker, så er der ikke noget at gøre.

Skriv et svar